Descoperire macabră pe Someș. Cadavrul unei tinere a fost recuperat din apele râului, în zona podului Golescu. Autoritățile au demarat o anchetă pentru moarte suspectă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 sep 2024, 18:38

Corpul tinerei a fost scos din apă în stare de semidescompunere, fiind doar pe jumătate îmbrăcat

Sursa: presasm.ro

Vineri după-amiază, pompierii din municipiul Satu Mare au recuperat cadavrul unei tinere în vârstă de aproximativ 20 de ani din apele râului Someș, în zona Podului Golescu.

Corpul tinerei a fost scos din apă în stare de semidescompunere, fiind doar pe jumătate îmbrăcat. Potrivit surselor PresaSM, pe picioarele victimei au fost observate multiple tăieturi, ceea ce ridică suspiciuni cu privire la cauza morții.

Citește și: Sfârșit tragic pentru o fostă finalistă la Miss! Aceasta a fost ucisă cu bestialitate de propriul soț. Metoda uluitoare prin care bărbatul a încercat să-și ascundă urmele

Moarte suspectă pe râul Someș. A fost descoperit cadavrul unei tinere 

Autoritățile au fost alertate de un tânăr care a observat trupul care plutea pe apă și a contactat imediat serviciile de urgență.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri, dotate cu o barcă, alături de poliție și echipaje de prim-ajutor. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă și urmează să efectueze o serie de investigații pentru a stabili circumstanțele decesului. Primul pas este identificarea victimei, care nu figura ca dispărută în evidențele autorităților.

Citește și: Cine este Andrei, pilotul de off road care a plătit cu viața pe Drumul Morții E 85. Avea doar 28 de ani și era din București

„O persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani a fost extrasă de către echipajul de pompieri, fără semne vitale, și predată echipajului de poliţie prezent la fața locului”, au precizat cei de la ISU Satu Mare.

Autopsia, realizată de medicii legiști, va determina dacă victima a suferit violențe înainte de moarte.

Potrivit primelor informații, decesul tinerei ar fi survenit în ultimele 24 de ore, iar în funcție de concluziile autopsiei, poliția va putea contura o direcție clară în desfășurarea investigației.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.