DESCOPERIRE SOCANTA. Au fost chemati sa stinga un INCENDIU intr-o locuinta, dar au INCREMENIT cand au vazut ce era inauntru

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 04:45

Chemati sa stinga un incendiu la o vila, pompierii au avut o mare surpriza. Ce credeti ca au gasit in interiorul locuintei?

Nu o sa va vina sa credeti! Au chemat si politia dupa ce au vazut ce era inauntru. Flacarile au cuprins o vila din satul Visani, ca din senin. Speriati de fumul gros si de focul care se extindea cu repeziciune, vecinii au chemat pompierii. Pompierii au ramas uimiti de ceea ce au gasit.

Toate ungherele casei erau pline cu cartuse de tigari, in special podul, de unde a si izbucnit incendiul.

Cand au vazut ce au gasit, pompierii au chemat imediat politistii. Pe langa tigarile descoperite in casa, pompierii si politistii au mai gasit si doua masini pline cu aceeasi marfa de contrabanda. Ce mai, un adevarat depozit de tigari.

Chemat la fata locului, proprietarul casei care locuieste in Iasi a venit intr-un suflet. Omului i s-a facut rau cand a aflat despre ce este vorba si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Se pare ca barbatul habar nu avea ce se intampla in vila lui. O inchiriase unor cetateni din Republica Moldova care nu se aflau acolo, in momentul izbucnirii incendiului. Valoarea tigarilor gasite in casa cuprinsa de flacari se ridica la aproximativa un milion si jumatate de euro. Ancheta continua, in acest caz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO129207##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.