Descoperire șocantă! Corpul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zidit în apartamentul fostului partener. Sibora era dispărută de nouă ani

Author: Lavinia Medrea

Sibora era dispărută de nouă ani

Sursa: Twitter @giuseppe_alto/@ChapoisatMoises - colaj Kanal D

Polițiștii au găsit rămășițele tinerei care a dispărut în urmă cu nouă ani într-o ladă de lemn, în spatele unui perete al casei.

Cadavrul Siborei Gagani, o tânără de origine albaneză, a fost găsit marți zidit în casa pe care o împărțea în Torremolinos (Malaga) cu Marco, care i-a fost partener și care i-ar fi pus capăt zilelor. Femeia era dispărută de pe data de 7 iulie 2014.

Cadavrul unei femei, găsit zidit în apartamentul fostului iubit

Marco este, de asemenea, autorul uciderii prin înjunghiere a Paulei, o altă tânără cu care a avut o relație și cu care a locuit, de asemenea, în Torremolinos.

După ce a fost arestat, el a mărturisit spontan că a ucis-o pe Sibora și că i-a zidit cadavrul în spatele unui perete din apartamentul său.

Citește și: Cine sunt cele trei tinere care au fost găsite fără viață după ce au fost torturate. Plecaseră într-o vacanță, dar nu au mai apucat să se întoarcă

Anchetatorii Poliției Naționale au percheziționat de mai multe ori apartamentul în care Sibora și Marco locuiau împreună pe o stradă centrală din Torremolinos, foarte aproape de primărie și de secția de poliție, dar nu au găsit

nimic. Cadavrul Siborei era bine ascuns în interiorul unei lăzi de lemn între pereții casei, au confirmat surse din cadrul poliției.

Pentru a-l localiza, agenții grupului UDEV și ai brigăzii locale de poliție judiciară, în colaborare cu unitatea de sisteme speciale SGLI, au folosit echipamente cu raze X pentru a cerceta minuțios imobilul până când au găsit rămășițele. După ce cadavrul a fost ridicat, acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) din Malaga, unde urmează să se efectueze o autopsie și să se confirme identitatea acestuia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ucigașul Siborei a mai ucis o femeie înainte

La câteva zile după dispariția Siborei, Marco- în vârstă de 45 de ani și de naționalitate italiană- a vorbit cu mama tinerei albaneze și a asigurat-o că fata a decis să se întoarcă în Italia de pe o zi pe alta, deși nu-și luase lucrurile cu ea, iar telefonul mobil nu mai dădea semnal în aceeași zi în care a fost văzută ultima dată.

Realitatea este că Sibora, care a dispărut când avea doar 22 de ani și ar fi împlinit astăzi 31 de ani, nu s-a mai întors niciodată la familia sa.

Încă din primul moment, circumstanțele dispariției sale au ridicat numeroase întrebări: telefonul mobil nu a mai fost pornit, nu și-a contactat familia- cu care vorbea des-, iar actele de rezidență îi expiraseră și nu erau în regulă, ceea ce îi îngreuna, fără îndoială, călătoriile.

În plus, cu puțin timp înainte, Sibora îi mărturisise mamei sale că relația ei nu mergea bine și că Marco- cu care se mutase în Costa del Sol în 2011- se purtase urât cu ea. Familia și anchetatorii Siborei s-au îndoit întotdeauna de fostul ei iubit.

Citește și: „Noi așteptam nunta, nu așa o veste tragică”. Cine sunt cei doi viitori miri care și-au pierdut viața, într-un accident de mașină, în Suceava

Cu mai puțin de o lună în urmă, pe 17 mai, înjunghierea în Torremolinos a unei femei de 28 de ani, Paula, de către același tânăr, a declanșat toate semnalele de alarmă. Poliția națională l-a arestat pe italian la câteva ore după incident.

După ce a fost arestat ca presupus autor al asasinatului Paulei, Marco a cedat când a văzut o fotografie a Siberiei pe un panou la secția de poliție și le-a mărturisit anchetatorilor că a ucis-o pe tânără și a pus-o la zid în apartamentul pe care îl împărțeau în acest oraș turistic de pe coasta Malaga. El a refuzat apoi să își ratifice mărturisirea în fața judecătorului, dar existau suficiente motive pentru a se întoarce la locuința lui García de la Serna și a o percheziționa din nou.

Presupusul autor al ambelor crime, care în prezent se află în închisoare, avea mai multe plângeri anterioare pentru violență de gen, deși niciuna dintre ele nu provenea de la persoana decedată. Acestea erau plângeri făcute pentru două relații pe care deținutul le avusese în trecut, una dintre ele necesitând chiar adoptarea de măsuri de constrângere preventivă de către autorități.

Familia Siborei știa că Marco este ucigașul

Familia Siborei a susținut că imediat ce a aflat despre crima Paulei din Torremolinos a știut că Marco a ucis-o și pe ea. „Am știut 100% că el a ucis-o în acel moment”, a declarat pentru EFE sora Siborei, Kseva Gagani. În prezent, familia așteaptă testele ADN pentru a confirma că rămășițele găsite aparțin tinerei dispărute în urmă cu nouă ani. 

În momentul în care poliția va confirma identitatea Siborei Gagani, familia intenționează să se deplaseze în Spania pentru a îndeplini toate formalitățile birocratice.