Descoperire șocantă făcută de polițiști! Au găsit o femeie fără viață în portbagajul mașinii soțului ei și pe cei trei copii pe bancheta din spate

Author: Marina Ionescu

Descoperire șocantă făcută de polițiști! Au găsit o femeie fără viață în portbagajul mașinii soțului ei și pe cei trei copii pe bancheta din spate

Sursa: krone.at / Pexels.com

Tragedie cumplită în Austria! Un control de rutină al poliției rutiere din Ansfelden a scos la iveală un incident șocant.

Duminică seara, în jurul orei 22:00, un control de rutină al poliției rutiere din Ansfelden a scos la iveală un incident cumplit. Un bărbat de 39 de ani, care se afla cu copii în mașină, avea în portbagaj cadavrul soției sale. Iată ce a spus acesta când a fost oprit de polițiști!

Citește și: Tragedie în Brașov! Un copil de 7 ani a murit după ce a căzut într-un canal de irigaţii

Descoperire șocantă făcută de polițiști! Au găsit cadavrul unei femei în portbagajul mașinii soțului ei și pe cei trei copii pe bancheta din spate

În momentul în care agenții de poliție i-au oprit mașina, primele cuvinte ale lui Florian O. au fost: " Știu că sunt căutat. Nu am permis de conducere și am un cadavru în portbagaj" . Bărbatul se afla în mașină cu cei trei copii ai cuplului: doi băieți de 11 și 15 ani și o fetiță de 5 ani, scrie  Krone.

Bărbatul a fost oprit de polițiști duminică seară, pe un drum din orașul austriac Ansfelden, în districtul Linz. Acesta era deja căutat de poliție, astfel a fost imediat arestat.

Citește și: Alexandra și-a pierdut viața la doar opt zile de când s-a căsătorit pe patul de spital, în Italia. Ultima dorință era să îi spună „da” tatălui fiicei sale

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acesta le-a mărturisit polițiștilor că este căutat, că nu deține permis de conducere și că în portbagaj se află trupul neînsuflețit al soției sale.

Florian O. susține că femeia de 38 de ani ar fi murit din cauza cancerului, cu doar câteva ore înainte. Bărbatul a mărturisit că intenționa să ducă trupul neînsuflețit al soției sale la spital sau la Crucea Roșie. Însă, înainte de asta, Florian a vrut să-și lase copiii cu o rudă.

Interogatoriul a scos la iveală faptul că femeia murise deja din cauze naturale la ora 18:00 din cauza cancerului ei netratat, iar mașina a fost oprită la ora 22:00.

Bărbatul de 39 de ani a fost plasat în arest, iar procurorul din Linz a dispus autopsia cadavrului femeii, pentru stabilirea cauzei morții. Între timp, cei trei frați au fost luați în grija bunicilor paterni. 

Citește și: ,,Dumnezeu să vă ierte și să vă aibă în paza lui'' Curg mesaje de condoleanțe după ce doi copii au rămas orfani în urma tragediei produse pe A1