DESCOPERIRE SOCANTA facuta de procurori. In Romania exista FABRICI de facut BANI FALSI!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 04 oct 2020, 03:25

Nu mai avem fabrici si uzine unde sa muncim, avem, in schimb, fabrici unde se fac bani falsi! Descoperirea a fost facuta de procurori, azi-noapte, cand au si descins printre suspecti.

O fabrica de bani falsi descoperita la Oradea care apartine, nu vreunei retele de traficanti romani, cum ati fi crezut, ci, se pare, unui clan mafiot italian supranumit Napoli! Anchetatorii au pornit pe urmele suspectilor azi-noapte, cand au efectuat mai mult perchezitii, in urma carora au ridicat trei persoane. Potrivit informatiilor de pana acum, ei ar face parte din clanul mafiot Napoli din Italia. Indivizii sunt banuiti ca fabricau bani falsi pe teritoriul Romaniei.



De altfel, anchetatorii au confiscat 13 milioane de euro, bani pe care i-au gasit la adresele unde au avut loc perchezitiile. Erau numai bancnote de cate 50 si 100 de euro, dar au gasit si doua tiparnite, cerneala si matricile care erau folosite la fabricarea banilor falsi.

Cei 3 suspecti ridicati azi-noapte de la Oradea vor fi dusi la audieri si apoi vor fi trimisi in Capitala, la sediul central DIICOT.
Pentru a destructura aceasta grupare, procurorii romani au colaborat cu anchetatorii din Italia. In urma cu doua zile, Directia Nationala Antimafia din Italia a retinut 3 persoane care faceau parte din aceiasi retea mafiota si au confiscat, atentie, 19 milioane de euro!

Bineinteles, erau falsi. Pachetele cu bani au fost descoperite in autovehiculul cu care suspectii se deplasau pe o strada din Italia. Banii erau bine impachetati si ascunsi in cutii mari de carton, sigilate.
Italienii au difuzat deja imagini cu operatiunea de capturare a celor 3, dar si cu milioanele de euro ascunse in masina.

##VIDEO123030##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?