Descoperire șocantă făcută de un italian: A aflat că este căsătorit de mai bine de 40 de ani cu un bărbat

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 feb 2024, 12:55

Descoperire șocantă făcută de un italian: A aflat că este căsătorit de mai bine de 40 de ani cu un bărbat

Sursa: PixaBay

Să afli că ești căsătorit de mai bine de 40 de ani și cu un bărbat, nu doar cu soția ta, este destul de șocant și traumatizant. Ei bine, nu este o glumă. Un italian a făcut descoperirea șocantă, atunci când a văzut că figurează în acte ca fiind căsătorit cu un cetățean britanic.

Un incident incredibil a ieșit la iveală în localitatea Castiglione Cosentino din Italia, unde un bărbat pe nume Giovanni, a descoperit că figurează în acte ca fiind căsătorit cu un cetățean britanic, Brian James McIntyre, încă din anul 1982.

Cu toate că acest tip de căsătorie era ilegală în Italia la acea vreme, Giovanni nu cunoaște deloc individul menționat în documentele Ministerului de Interne.

Astfel, căsnicia neașteptată și ilegală a trecut neobservată timp de mai mulți ani, scrie  Il Messaggero.

Cum s-a produs descoperirea șocantă

Povestea a fost dezvăluită de către Giovanni pentru publicația Fatto Quotidiano, în timp ce încerca să obțină un certificat de căsătorie necesar pentru o procedură notarială la primăria locală. Angajatul primăriei i-a furnizat certificatul de naștere, dar a urmat un moment de șoc când i s-a spus că există încă un certificat de căsătorie pe numele său.

„După nume, pare să fie scoțian, dar nu am găsit alte informații despre el”, a declarat italianul.

Citește și: „DA!” Alina Eremia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul impresionant pe care l-a primit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu o căsătorie care ar fi fost ilegală în acel context, Giovanni este acum într-o situație delicată și nedreaptă. În 1982, căsătoria între persoanele de același sex nu era permisă în Italia, iar existența unei astfel de uniuni pe numele său este o eroare majoră.

Cine a comis greșeala

Se pare că greșeala a fost comisă la primăria din Cosenza și a rămas neobservată de 42 de ani.

Nimeni nu a remarcat această incongruență până în momentul în care Giovanni a solicitat documente la primăria locală, deschizând astfel o cutie a Pandorei de întrebări și confuzii legate de această căsătorie neașteptată.

Citește și: Andreea Bălan s-ar fi căsătorit în mare secret cu Victor Cornea! Ce părere are tatăl artistei despre aceste zvonuri

Între timp, autoritățile locale nu au oferit încă o explicație clară cu privire la modul în care această eroare a putut trece neobservată atât de mult timp.

Pentru Giovanni, această descoperire neașteptată ridică întrebări cu privire la modul în care greșeli administrative pot influența viețile oamenilor și subliniază necesitatea unor procese administrative mai transparente și eficiente pentru a preveni astfel de neplăceri în viitor.