Descoperire șocantă în Sectorul 3 al Capitalei! Bărbat găsit mort, legat de mâini și de picioare, pe acoperișul unui bloc

Autor: Diana Ghita

Bărbatul găsit mort pe acoperișul blocului era francez

Sursa: Gândul

Vineri, 15 martie, un francez a fost găsit fără suflare în Sectorul 3, din București. Acesta se afla pe acoperișul unui bloc, legat de mâini și de picioare, sugrumat și împușcat.

Conform Gândul, trupul francezului decedat a fost găsit la etajul 10 al unui bloc de pe Calea Vitan nr. 199, București. Acesta ar fi un bărbat în vârstă de 56 de ani, pe nume Kneuss Angers.

Un bărbat a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din București

Prezența cadavrului pe terasa blocului a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112, iar polițiștii, împreună cu un echipaj de salvare, s-au deplasat imediat la fața locului.

Odată ajunși acolo, aceștia au descoperit că francezul era strâns de gât cu o sfoară și legat de mâini și de picioare cu o bandă.

„La data de 15 martie 2024, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetăţean străin”, a

transmis Poliția Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Citește și: Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 27 de ani a fost găsit în ghena unui campus universitar, din sectorul 6. Acesta s-ar fi spânzurat chiar în ghena de gunoi

În momentul în care au constatat decesul victimei, medicii au remarcat că aceasta prezenta o vânătaie la nivelul capului. Însă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanțele în care a murit, francezului decedat i se va efectua necropsia. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Încă nu se știe dacă bărbatul a fost omorât sau s-a sinucis

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, iar, în urma autopsiei, anchetatorii vor stabili dacă bărbatul și-a pus capăt zilelor sau a fost ucis, dacă a fost supus unor torturi fizice înainte de a muri, dar și posibilele motive din spatele acestei infracțiuni.

„Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei ”.

Citește și: A murit jurnalistul francez Jean-Pierre Elkabbach. „Regele interviurilor” avea vârsta de 86 de ani

O descoperire similară a fost făcută la începutul lunii noiembrie 2023, după ce un militar francez de 41 de ani s-a sinucis într-una dintre camerele unui hotel din zona de nord a Capitalei.

Acesta a fost găsit cu o foarfecă înfiptă în gât, iar în încăperea unde se afla trupul neînsuflețit nu au fost descoperite urme de intrare prin efracție.