Descoperire șocantă în trenul unui avion! Trupul neînsuflețit al unui pasager clandestin, găsit la aterizarea în Amsterdam

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 ian 2024, 02:00

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de către câțiva angajați, luni dimineață, 17 aprilie, când au intrat în hangar

Sursa: pexels

Trupul neînsuflețit al unui pasager clandestin a fost găsit în trenul unui avion, tocmai pe Aeroportul Internațional Amsterdam Schiphol. Avionul venea din Canada, Toronto.

Cadavrul unui pasager a fost găsit în trenul unui avion care sosise în Amsterdam, din Canada. Cel mai probabil, aeronava a făcut mai multe escale, una dintre ele fiind în Lagos.

Cadavrul unui pasager a fost găsit în trenul unui avion

Anunțul sinistru a fost făcut de jandarmeria din Olanda. Un purtător de cuvânt al Jandarmeriei Ragele a declarat, pentru AFP, că avionul „a făcut, probabil, alte escale”, în Nigeria, la Lagos.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de către câțiva angajați, luni dimineață, 17 aprilie, când au intrat în hangar, să lucreze.

Nu a fost furnizată, până în acest moment, nicio informație cu privire la identitatea bărbatului găsit mort, dar Van Kapel a anunțat că, în acest moment, „o anchetă este în curs. Incidente ca acesta au loc sporadic”, potrivit 1news.co.nz.

Citește și: „Băiatul ar fi fost stropit cu apă rece și fierbinte”. Raul, un copil român de doar nouă ani, a fost găsit fără viață, într-o geantă, plutind în apele unui lac, în Belgia

Royal Netherlands Marechaussee a anunțat, prin intermediul unei postări făcute pe Twitter, că „Investigăm descoperirea unui cadavru în trenul de aterizare al unui avion care a sosit din Lagos, Nigeria. Victima este pasager clandestin și a fost ucisă de temperaturile scăzute din timpul zborului”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un pasager a murit pe aeroportul din Timișoara

La începutul acestui an, un bărbat în vârstă de 67 de ani, care zbura de la Valencia la Timișoara, a murit pe aeroportul din Timișoara, după ce i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului i-au acordat primul ajutor, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Avionul în care bărbatul se afla aterizase de la Valencia la ora 12:38, pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara.

Acesta a acuzat dureri în zona pieptului, la doar zece minute de la aterizare.

După ce i s-a făcut rău, comandantul aeronavei a fost cel care a anunțat turnul de control despre ceea ce se întâmplă, urmând că, apoi, să fie sesizate, prin apel la 112, organele competente.

Citește și: Monica Odagiu, pusă în fața mamei băiatului decedat în accident. „Vă rog să mă iertați, nu am vrut"

„După aterizare, medicul de pe aeroport a intervenit până la sosirea ambulanței SMURD care a preluat pacientul și a continuat măsurile de resuscitare. Din nefericire, cu toată intervenția rapidă a echipajului de urgență, pacientul a fost declarat decedat. Pasagerul în cauză a murit în ambulanță”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Timișoara.

Cazul a fost cercetat de către polițiștii de la Biroul de Poliție Transporturi Aeriene din cadrul Secției de Poliție Transporturi Timișoara.

Din nefericire, acesta nu este singurul caz de acest fel, un incident similar având loc și la finalul anului trecut.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.