DESCOPERIRE SOCANTA intr-un sat. Un localnic a ramas MUT DE UIMIRE cand a gasit un papuc urias

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 23:30

Nu stim daca va mai amintiti de papucul urias, descoperit pe malul Siretului, dar satenii din Tudor Vladimirescu nu-l pot uita.

Ii trec si acum, fiori reci, cand se gandesc. Oare cine l-a purtat? „ Doua picioare de-ale mele erau cat unul de-al lui ”, descriu satenii grozavia de papuc. Pe unii i-a inspaimantat: „ Ma gandeam sa n-apara dupa papuc, noaptea, pe la stana, sa-i omoare pe aia acolo ”.

Parca ieri a gasit nea Costica papucul urias! Chiar daca au trecut mai bine de trei ani de-atunci, descoperirea de la stana il tulbura si-acum pe omul nostru.

Inca vorbeste cu teama in glas despre papucul care masura... mai bine de jumatate de metru!

##VIDEO107603##

Nea Costel a tinut o vreme papucul in ograda. Toti vecinii veneau la el, ca la sfintele moaste. Dupa o vreme, insa, pe barbat l-a cuprins o spaima sora cu moartea: „ Ma gandeam sa n-apara dupa papuc, noaptea, pe la stana, sa-i omoare pe aia acolo ”.
Din fericire, niciun satean din Tudor Vladimirescu n-a dat nas in nas cu aratarea! Papucul n-a fost revendicat si nici singur n-a plecat din gospodaria omului!

L-am aruncat pe spate, cum arunca mireasa buchetul. Sa ma marit in sant! ”. Culmea descoperirii, chiar nea Costel s-a descotorosit de grozavia care l-a facut celebru in sat! Mai in gluma, mai in serios, omul recunoaste: pe cat de mare era papucul, pe-atat de grea povara de pe suflet.

Nu e usor sa traiesti cu spaima ca ai un urias descult pe urme! Perechea exista! Legenda papucului urias spune ca acesta se mai gaseste inca undeva, in judetul Neamt.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.