Descoperire SOCANTA pe Marte! Imaginea unei creaturi a fost observata in fotografiile trimise de robotul Curiosity

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:49

Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca au recunoscut imaginea unei creaturi care se aseamana cu un crab.

Mii de persoane au comentat in legatura cu aceasta imagine, de cand a fost postata pe un grup dedicat pasionatilor de fenomene paranormale de pe Facebook.

'Crabul' a fost vazut intr-o imagine facuta de robotul Curiosity pe Marte. Fotografia a fost facuta in luna iulie, dar a devenit celebra acum, sub sloganul "Ne ascund adevarul despre Marte".

Set Shostak, directorul Centrului pentru cautarea vietii extraterestre, spune ca aceste observatii sunt false, induse de nevoia creierului de a gasi tipare cunoscute acolo unde ele nu exista.



"Cei care imi trimit aceste imagini sunt foarte incitati si, adesea, sustin ca cestea seamana cu ceva ce nu ar trebui sa fie pe suprafata planetei Marte: animale, bucati de masina sau chiar arme de foc", a declarat el.

Tot in aceasata saptamana, aceiasi adepti ai teoriei conspiratiei au sustinut ca au vazut o femeie intr-una din imaginile transmise de pe Marte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.