DESCOPERIRE SOCANTA. Vindeau medicamente FALSE bolnavilor de cancer prin intermediul unui lant de farmacii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 07:40

Cum ii poti vinde medicamente false unui bolnav de cancer, pentru care fiecare clipa poate fi si ultima?

Din fericire, mai multi oameni si-au dat seama de inselatorie si au anuntat autoritatile. In aceasta dimineata, anchetatorii au luat cu asalt mai multe depozite de medicamente! Gruparea suspectata de evaziune fiscala ar fi vandut in Romania medicamente contrafacute pentru tratarea cancerului prin intermediul unui lant de farmacii. Nimeni n-ar fi aflat niciodata ce faceau, daca mai multi bolnavi de cancer n-ar fi facut reclamatie.

Anchetatorii spun ca medicamentele care au ajuns la bolnavii de cancer nu erau periculoase pentru organism, dar, nici nu contineau substanta activa care ar fi trebuit sa-i ajute.

Suspectii ar fi vandut medicamente in valoare totala de cinci milioane de euro, insa, pana in prezent, anchetatorii nu au stabilit exact cate dintre acestea erau contrafacute. In acest dosar, anchetatorii au facut 64 de perchezitii la domiciliile unor persoane si la sediile unor societati comerciale din Bucuresti si alte 6 judete. Prejudiciul, in acest caz, este estimat la peste 3 milioane de euro.

##VIDEO131458##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.