Descoperire uimitoare la "Sabbagh in actiune”! Copii implicati in traficul de vize! Reportajul, in emisiunea de azi, de la 23.00, la Kanal D

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:28

In aceasta editie a emisiunii “Sabbagh in actiune”, jurnalistul va prezenta un caz cutremurator; copii implicati, fara stirea lor, in retele de trafic cu vize.

Exista in Romania mame care, pentru aproximativ 500 de euro, vand paternitatea micutilor. Cetatenii straini vin, ii recunosc la Primarie, ba chiar merg in instanta ca sa ceara program de vizitare. In urma acestor „tranzactii”, cetatenii straini care solicita paternitatea primesc viza de sedere in Romania.

Cum se fac aceste tranzactii, cine se ocupa de masluirea hartiilor, dar si probe inregistrate cu camere ascunse, toate acestea le puteti vedea in emisiunea de investigatii „Sabbagh in actiune”, difuzata in aceasat seara, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.