Descoperirea care a impresionat pana la lacrimi intreaga lume. Afla povestea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 feb 2017, 09:17

Descoperire emotionanta in Italia!

Doua schelete care se tineau de mana au fost descoperite catre un grup de muncitori care renovau un palat in Italia. Perechea se crede ca a fost ingropata acum 1500 de ani intr-o groapa comuna din interiorul zidurilor palatului din Modena.
Observatorii spun ca femeia is tinea barbatul de mana in momentul decesului si arata au ramas o eternitate, impreuna.

”Este o scena foarte emotionanta”,

a spus un martor al descoperirii.Cei doi au fost descoperiti in timpul unor lucrari de renovare si se crede ca perechea a fost ingropata intre secolele cinci si sase.

”Noi credem ca cei doi au fost ingropati cu fata unul catre celalalt. Pozitia vertebrelor barbatului demonstreaza ca de-a lungul timpului capul sau a aluncat intr-o parte”, a declarat arheologul Donato Labate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Cercetatorii

sustin ca cei doi nu au fost bogati avand in vedere simplitatea mormantului si se pare ca au locuit intr-o ferma. Capul barbatului era indreptat spre partenera lui in momentul decesului, insa mormantul lor a avut de suferit in urma unor inundatii ale raului Tiepido, ceea ce este posibil sa fie cauza schimbarii pozitiei craniului barbatului. Cuplu va fi atent studiat pentru a stabili cu exactitate varsta cuplului, relatia dintre ei, dar si cauza mortii.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.