Descoperirea care i-a INGROZIT pe toti! O scoala intreaga EVACUATA din cauza prezentei unui obiect misterios in piscina

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 12:35

O clasa intreaga de copii de la o scoala generala a fost evacuata din bazinul unde elevii tocmai se pregateau de lectii de inot. Descoperirea unui obiect socant, i-a facut pe toti sa fuga.

Situatie fara precedent la o scoala din tinutul Kent din Marea Britanie. Elevii de clasele primare au raportat profesorilor ca au zarit ceva suspect in piscina, in timp ce se pregateau de lectiile de inot, cel mai probabil un pedofil care s-a ascuns in apa ca sa-i priveasca cum se dezbraca.

Alarmati, profesorii i-au evacuat pe cei mici si au chemat securitatea. In bazin se vedea, intr-adevar un picior de om.

Apropiindu-se, insa, si obervand mai bine despre ce este vorba, personalul si-a dat seama ca in bazin era, de fapt, o proteza de picior.

Cel mai probabil, uitata sau pierduta de un invalid caci bazinul se deschide publicului la sfarsit de saptamana. “A m evacuat circa 60 de copii care se speriasera ca ar putea fi ceva in piscina. Obiectul a fost indepartat. S-a actionat apoi in conformitate cu regulile de siguranta si normele de igiena pentru ca elevii sa se poata reintoarce la cursurile de inot ”, a declarat directorul institutiei pentru cotidianul Huffington Post.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

 

Taguri: