Descoperirea neașteptată făcută de Andreea Mantea în Casa Iubirii. Ce a găsit vedeta chiar în casa fetelor: Am pus ochii din prima clipă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2023, 07:25

Descoperirea neașteptată făcută de Andreea Mantea în Casa Iubirii. Ce a găsit vedeta chiar în casa fetelor: Am pus ochii din prima clipă

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a pus ochii pe primul obiect din casa fetelor. Prezentatoarea celui mai nou reality de la Kanal D a făcut mărturisirea la care nimeni nu se aștepta.

Andreea Mantea prezintă cel mai nou show de la Kanal D, care a avut premiera în urmă cu două săptămâni. Dragostea plutește în aer în Casa Iubirii, iar primul sărut din casă a avut loc în ediția de ieri. Mihai și Iolanda sunt primul cuplu din cadrul competiției. Andreea Mantea este extrem de încântată că poate lua parte la aceste momente extraordinare, mai mult decât atât, prezentatoarea a început deja să se familiarizeze cu casa, ba chiar a pus ochii pe un obiect în casa fetelor și nu-și mai poate lua gândul de la el.

Ce obiect i-a făcut ”cu ochiul” Andreei Mantea în Casa Iubirii și nu-și mai poate lua gândul de la el 

Andreea Mantea le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram că nu-și poate lua gândul de la un obiect pe care l-a văzut în Casa Iubirii, mai exact, în casa fetelor și nu-și mai poate lua gândul de la el.

Frumoasa prezentatoare a ținut să le prezinte urmăritorilor săi obiectul care a cucerit-o iremediabil din prima clipă când a intrat în Casa Iubirii.
Este vorba despre un broscoi din ipsos care stă și meditează, un fel de mascotă a casei fetelor de care Andreea Mantea s-a îndrăgostit incontestabil.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: EXCLUSIV! Ce meserie vrea să aibă David, fiul Andreei Mantea, când va crește! Prezentatoarea Casa Iubirii, surprinsă să afle ce crede David despre meseria ei

”Ați văzut foarte multe materiale de aici din Casa Iubirii, extrem de multe materiale pe la colegii mei, au venit aici prin vizită. Le-am arătat prin bucătărie, prin living, așa în mică parte. Dar veau să vă arăt vouă obiectul meu preferat de aici din Casa Iubirii, din casa fetelor, pentru că în casa băieților încă nu am găsit un lucru preferat sau ar fi ceva, dar nu știu să zic încă, mă mai gândesc.

Pe obiectul ăsta am pus ochii din prima clipă și îmi place de mor. Deci îmi place la nebunie și aș vrea să-l vedeți. Acesta este. Uitați-vă vă rog la acest broscoi. Deci eu m-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie”, a spus Andreea Mantea pe Instastory din Casa Iubirii.

Citeste si: EXCLUSIV! Avertisment dur pentru Kinga în relație cu Radu. Ce se întâmplă cu ea în cadrul reality-show-ului Casa Iubirii