Descoperirea uluitoare făcută de un bărbat care și-a cumpărat o casă veche. Imaginile au ajuns virale pe Internet: „Arată de parcă e înghețat în timp”

Author: Lavinia Medrea

Descoperirea uluitoare făcută de un bărbat care și-a cumpărat o casă veche. 

Sursa: observatornews - colaj Kanal D

Un bărbat și-a cumpărat o casă veche, iar după ce s-a mutat a început să exploreze încăperea. Ce a descoperit la etaj este uluitor!

Un bărbat care s-a mutat într-o casă veche a descoperit un lucru uimitor în podul locuinței. A pozat totul și a urcat fotografiile pe Internet.

Descoperirea făcută de un bărbat care și-a cumpărat o casă veche

Un bărbat a vrut să-și cumpere o casă, dar nu orice fel de casă, ci una veche, cu o istorie, astfel că a cumpărat o locuință care, în trecut, a fost un magazin, după care a fost transformată în biserică.

Deși știa istoricul locuinței, bărbatul nu știa de ce ascundea podul casei. Pentru a inspecta, a urcat scările și a dat de o mare surpriză. 

La început, bărbatul a descoperit un loc îngust, cu o înălțime de doi metri, în care a intrat cu grijă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Bebeluș băgat într-o pungă și aruncat la groapa de gunoi din Caraș-Severin. Descoperirea macabră a trupului neînsuflețit

„A fost un magazin și proprietarii au locuit la etaj. Dar apoi locul a fost transformat într-o biserică-cred că proprietarii lăcașului de cult nu au dorit să se mai deranjeze cu dărâmatul clădirii, așa că au construit în jurul a ceea ce era deja”, a declarat bărbatul, relatează  mirror.co.uk.

O cameră secretă în podul casei vechi

După ce a intrat în acel loc, bărbatul a găsit piese de mobilier foarte vechi, o toaletă și o chiuvetă dar și foarte multă mizerie, fiind lăsat de izbeliște de atât de mult timp.

„Acest apartament era izolat prin podea, am găsit în camere un birou vechi, o pălărie, a toaletă și o chiuvetă, dar și multă mizerie, foarte multă mizerie și insecte.

Arată de parcă e înghețat în timp. Am găsit inclusiv bucăți de ziare”, a continuat bărbatul.

Citește și: Descoperirea șocantă pe care a făcut-o un bărbat, după ce a fost consultat de medici fiindcă se simțea răcit de mai bine de șase săptămâni

Omul a fotografiat tot locul și a postat imaginile pe Internet. În scurt timp, pozele au ajuns virale, iar oamenii nu au întârziat să reacționeze.

Unii dintre ei i-au propus bărbatului să se mute și să vândă casa pentru că ar fi bântuită, alții au vrut să vadă și alte fotografii, iar alții au făcut glume pe seama subiectului.