Desfatare culinara gorjeneasca! Iata cele mai bune delicii burgheze din iepure si vitel, dupa retete traditionale oltenesti

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 11:05

In ciuda faptului ca ne aflam in plina perioada de post, la loc de cinste au stat preparatele din carne.

Ca un facut, dam peste cate un gurmand de frunte, tocmai atunci cand incepe Postul! Cerem, asadar, iertare si dezlegare pentru ca asta seara varam in cuptor o nebunie de friptura de vitel si un iepure fraged.. cum n-ati mancat. Si daca nu aveti dezlegare la carne, notati reteta pentru sarbatori.

Un prim deliciu culinar, iepure la cuptor, asezat pe un pat de legume, presarat cu multe condimente si stropit cu vin alb.

La toate acestea se adauga cea mai fina  si gustoasa friptura de vitel, realizata din antricoate de vitel, marinate in vin cu boabe de mustar si busuioc, ce vor fi acompaniate de feliile de cartofi fripte pe sare si cartofi copti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: