Desi au trecut 3 luni de cand a parasit EXATLON, Ion Oncescu inca ii uimeste pe Faimosi! Ce spune Vladimir Draghia despre el, le-a marturisit tuturor

Autor: Bogdan Mihai Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mai 2018, 20:40

Desi au trecut aproape 3 luni de cand a parasit competitia EXATLON, se pare ca Ion Oncescu inca se afla in mintea fostilor sai colegi de echipa.

A spus-o chiar Vladimir Draghia, care a analizat din nou performanta lui in acest concurs. Vladimir a marturisit ca i s-a parut ciudat ca un concurent ca Ion Oncescu, care era atletic si avea o forta impresionanta, se descurca atat de greu pe traseu.

L-a comparat chiar si cu Oltin Hurezeanu la performantele sportive:

"Foarte ciudat mi se pare ca Oncescu nu a fost bun la probele astea.

Pentru ca analizandu-l, el este si atletic, si fortos. Are tot ce-i trebuie. Stii ca astea se numesc varf. Imi aduc aminte cum alerga si alerga foarte aproape, era cam acelasi stil cu prietenul lui, Oltin.

Citeste si: Ce face Alice, iubita lui Vladimir Draghia pentru a-si alina dorul de partenerul ei! Iata la ce eveniment special a participat tanara in locul iubitului ei si ce pasiune nebanuita a "faimosului" de la Exatlon a iesit la iveala!

Greoi, asa, se intorcea greu, lua decizii greu. Tot timpul, cred ca se gandea prea mult, habar n-am", a spus Vladimir Draghia.

Iata imaginile: 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.