Desi au trecut printr-o drama, fratele si cumnata Andrei vor sa devina parinti din nou! Auroara Mihai a pierdut o sarcina, insa isi doreste sa devina mama pentru a doua oara

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 06:20

Cei doi soti au marturisit ca spera sa aiba o fetita cat mai curand si ca pana atunci isi alina durerea cu fiica Andrei.

Prezenti in platoul "Teo Show", Aurora si Sandel Mihai au povestit ca au trecut in ultima vreme prin momente dificile deoarece se straduiesc sa devina din nou parinti. Cumnata Andrei a declarat ca a pierdut doua sarcini si ca nu renunta ci spera in continuarea ca divinitata le va indeplini visul de a avea si o fetita.

"Am pierdut doua sarcini, dar cu toate astea mai incercam sa facem un copil! Fiica Andrei ne mai alina durerea! Si noi ne dorim o fetita!", a

spus Sandel Mihai.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce alte dezvaluiri au facut cei doi despre modul in care se pregatesc de sarbatorile de iarna si despre proiectele lor muzicale: