Desi e insarcinata in 9 luni, femeia asta ridica greutati uriase la sala de 4 ori pe saptamana. Multi ii spun ca intrece masura dar ea nu asculta, e cutremurator cum arata burta ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 23:35

Femeia din imaginile alaturate a starnit dezbateri aprinse din cauza unui obicei ciudat.

Desi este insarcinata in 9 luni si urmeaza sa nasca in orice clipa, Oxana Rumyantseva isi respecta cu fanatim programul de fitness de care s-a tinut inca de cand a ramas gravida.

Ea merge la sala de 4 ori pe saptamana si ridica greutati impresionante, facand un efort fizic care, de regula, nu este permis femeilor insarcinate.

Multi i-au spus ca este inconstienta si ca pune in pericol dezvoltarea normala a bebelusului.

Ea insa se apara si sustine ca nu face nimic gresit.

"Mai am doi copii la activ, iar sarcinile aferente au fost un cosmar. De fiecare data m-am ingrasat cate 25 de kilograme, aratam oribil si ma simteam oribil. Am decis ca la aceasta sarcina sa imi schimb complet stilul de viata si sa nu mai stau ca o leguma. Da, fac multa miscare. Da, pare periculos. Dar stati linistiti, nu e, si copilul e perfect normal", a spus ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata mai jos cum arata corpul ei. Vi se pare normal ceea ce face?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.