Deși este într-o cunoaștere cu Larisa, George este dispus să o cunoască pe Irina: „Sunt deschis”. Concurentul este acuzat că a uitat de Larisa, când Irina a intrat în casa băieților

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 iun 2023, 19:03

Bianca îl întreabă pe George cum ar reacționa, dacă Irina l-ar chema în camera roșie

Sursa: captura video

Larisa a mers la spital, dar unii concurenți nu înțeleg de ce George nu a părut mai îngrijorat în ceea ce privește starea ei. Concurentul neagă faptul că a încercat să se apropie de Irina, după ce s-a spus că starea lui s-a schimbat odată cu apariția ei, mai ales că noua concurentă l-a pus în top.

Ieri, 26 iunie, Irina a intrat în „Casa Iubirii” și și-a prezentat topul: Laurențiu, George și Patrick, dar, cum Patrick a fost eliminat, aceasta se orientează către primii doi. Irina recunoaște că încă îl place pe George, în ciuda faptului că este într-o cunoaștere cu Larisa. George recunoaște și el că o place pe aceasta din punct de vedere aspectual, dar susține că nu ar putea să formeze un cuplu cu ea niciodată.

Bianca nu crede că George nu este interesat de Irina

Văzând răspunsul pe care acesta l-a dat, Bianca îl întreabă pe George cum ar reacționa, dacă Irina l-ar chema în camera roșie: „Cum mă comport și dacă ar veni un concurent nou, ca băiat. Sunt deschis să o cunosc, să mă cunoască”.

Bianca nu este atât de convinsă de răspunsul acestuia și îi spune Larisei că nu știe multe din lucrurile care s-au întâmplat cu o zi în urmă, atunci când Irina a intrat în casa băieților. 

„Nu am făcut nimic. A venit fata, am interacționat cu ea(...) Pregăteam un joc, a venit Irina, nu am mai apucat să ne jucăm jocul”,  s-a apărat George.

Ionuț intervine și clarifică lucrurile, spunând că nu era vorba de joc, ci de momentul în care Larisa a căzut pe scări. George, acuzat că nu s-a interesat prea mult de cum se simte aceasta, susține că nu a pus foarte multe întrebări, deoarece a aflat de la Andreea Mantea ce s-a întâmplat cu Larisa.

George revine la discuția legată de interacțiunea cu Irina și afirmă că, în afară de o simplă discuție, nu s-a întâmplat nimic între el și noua concurentă.

Citește și: Apropierea dintre Irina și Laurențiu pare să nu fie pe placul Biancăi. Comentariul lui George vis-a-vis de ceea ce a fost între ea și Laurențiu o scoate din sărite: „Vrei să-i torn Larisei ce ai făcut ieri?”

George: „Larisa, nu s-a întâmplat nimic. Pur și simplu, am interacționat cu fata perfect normal, adică, nimic anormal”,

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cristina: „Am înțeles că și Robert e de aceeași părere cu Bianca, cumva, că George și-a revenit în momentul în care a venit Irina”.

George, acuzat că a uitat de Larisa când a văzut-o pe Irina

Bianca intervine și spune că, în prima conexiune pe care au primit-o, ea l-a văzut pe George îngrijorat în ceea ce privește starea Larisei, dar, în a doua conexiune, George a fost mai relaxat. 

George: „În a doua conexiune, a venit fata și, în momentul în care vorbești, clar că zici că «e mai bine băiatul», dar eu vorbesc cu fata, îi pun întrebări, hai să mai glumim”,

Bianca: „Chiar și doamna Andreea te-a întrebat «nu te interesează de Larisa?». 

Citește și: „Hai să ne întrecem. Nu ești în stare”. Robert și Bianca au făcut concurs de sărituri în apă, în timp ce Mihaela a privit de pe margine. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D

Radu: „Nu a fost așa contextul. El a crezut că îl cheamă doamna Andreea, să vină să danseze cu fata aia și el a zis «În niciun caz»”.