Desi platea bani grei lunar pentru abonamentul la piscina, a fost data imediat afara cand si-a facut aparitia asa! "Ai fundul prea mare, te vad copiii vecinilor asa..."

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 iun 2017, 10:01

Pe langa chiria lunara, Tori si iubitul ei plateau inca 300 de dolari pe luna pentru a avea acces la piscina complexului de locuinte in care traiau cu chirie.

Teoretic, aceasta taxa ar fi trebuit sa le permita accesul la piscina oricand, insa recent femeia a fost data afara de administratorul piscinei din cauza costumului de baie in care si-a facut aparitia. 

 

Desi era un costum dintr-o singura piesa, acesta ii dezvaluia prea mult din posterior iar vecinii care se aflau cu copii adolescenti la piscina s-au plans ca un costum de baie normal trebuie sa ii acopere tot fundul.

Administratori piscinei au considerat ca posteriorul ei e mai mare decat al altor femei si asta le atrage atentia adolescentilor.

 

Ca sa o primeasca inapoi i-au sugerat sa poarte pantaloni scurti peste costumului de baie sau sa il schimbe cu un altul care sa ii acopere mai mult din posterior!

 

Crezi ca au exagerat? Uite cum arata costumului "indecent" de baie: