„Designer de modă sau doctor Veterinar” Dana Roba, alături de fiicele ei, în prima zi de școală

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 sep 2023, 19:11

„Designer de modă sau Doctor Veterinar” Dana Roba, alături de fiicele ei, în prima zi de școală

Sursa: Dana Roba Instagram

Astăzi a fost prima zi de școală, iar elevii încep oficial de mâine cursurile. Părinții au fost entuziasmați să îi însoțească astăzi pe micuți la deschiderea unui nou an școlar.

Dana Roba a fost și ea alături de cele două fetițe la deschiderea noului an școlar. De data aceasta, make-up artista a postat mai multe fotografii care o au în prim plan pe Chantal, Dana Roba adăugând emoționată că e prima zi de școală pentru fetița ei. 

Dana Roba, alături de cele două fiice în prima zi a noului an școlar

Vedeta a postat fotografii alături de cele două și a dezvăluit și un detaliu important pe care fetița ei, Chantal, i l-a mărturisit mamei ei.

Se pare că aceasta ar vrea să devină medic veterinar sau designer vestimentar. Orice ar fi, Dana Roba se declară o mamă mândră și fericită alături de cele două fetițe superbe.

Citește și: Dana Roba, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Make-up artistul le-a arătat urmăritorilor: „Să-mi poată salva viața”

„Prima zi de școală pentru fetița mea Chantal!

Dumnezeu să te binecuvânteze și să te păzească, El sa îți îndeplinească dorința viitorului tău și să te ajute să devii cea ce tu îți dorești când vei creste mare. Designer de modă sau Doctor Veterinar! Promit să te susțin toată viața mea, atât pe tine, cât și pe sora ta Celine”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dana Roba a fost la un pas de moarte

După ce a fost aproape măcelărită de fostul soț, Daniel Balaciu, Dana Roba își alină acum durerea în brațele fiicelor sale și a noului iubit, Beniamin. 

Deși gurile rele i-au criticat dur pe make-up artista și iubitul său, Dana Roba nu se sfiește să își arate iubirea față de acesta pe rețelele de socializare.  

Citește și: Dana Roba, noi detalii despre relația cu Beni „ Prima dată l-am văzut” Cum a început povestea lor de iubire

Tânăra își revine ușor după scandalul pe care l-a avut cu fostul soț, care aproape a omorât-o în bătaie. Dana Roba a suferit anumite intervenții chirurgicale, deoarece situația era una gravă.

Daniel Balaciu se află acum în spatele gratiilor. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.