Despărțire dureroasă în Casa iubirii! Larisa și Ionuț și-au spus adio în lacrimi! „Nu mai simt că ești a mea” Iată ce și-au spus pentru ultima dată cei doi foști iubiți!

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 sep 2022, 18:58
casa iubirii Foto(4)

Larisa si Ionuț, despărțire dureroasa

Sursa: Captură KANAL D

După multe luni de tachinări, Larisa și Ionuț și-au dat seama că nu se potrivesc și au decis să se despartă definitiv!

După intrarea Dianei, noua concurentă în Casa iubirii, lucrurile păreau că s-au mai calmat atât în grupul fetelor cât și în cel al băieților. Însă în ediția de astăzi, atmosfera a redevenit tensionată în clipă în care Larisa și Ionuț au decis să pună capăt definitiv relației lor. Cei doi foști iubiți au avut o conversație lungă pe parcursul căreia au încercat să își expună atât doleanțele cât și regretele pentru faptul că au ajuns în acel punct dureros.

Despărțire dureroasă în Casa iubirii! Larisa și Ionuț și-au spus adio în lacrimi! „Nu mai simt că ești a mea”

După multe luni în care s-au tachinat și au încercat să se cunoască, Larisa și Ionuț au format oficial un cuplu în Casa iubirii, însă la un moment dat Ionuț și-a pierdut încrederea în Larisa și atunci ceva s-a rupt între ei definitiv.

Deși au încercat din răsputeri să își rezolve problemele și neînțelegerile apărute, se pare că relația lor s-a îndreptat vertiginos către despărțirea definitivă.

În ciuda faptului că în weekendul trecut mama Larisei a venit în Casa iubirii pentru a încerca și ea să îi ajute să se împace și să le ofere câteva sfaturi prețioase, în ediția de astăzi cei doi au hotărât să se despartă deoarece consideră că nu se potrivesc și să rămână doar buni prieteni.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Larisa și Ionuț au purtat astăzi o lungă conversație pe parcursul căreia au expus pe rând greșelile făcute, dar și-au spus și că regretă enorm că au ajuns în acest punct al despărțirii dureroase. În cele din urmă, cei doi foști iubiți și-au spus adio în lacrimi și s-au retras fiecare în casa lui, însă au continuă să sufere și să plângă.

Pe de o parte, Larisa nu și-a putut stăpâni plânsul în clipă în care a realizat că l-a pierdut definitiv pe cel care i-a fost partener, pe de altă parte Ionuț abia și-a înfrânat lacrimile în casa băieților și a fost extrem de trist.

Citeste si: Exclusiv! Xenia a dat cărțile pe fata despre relația cu Radu după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "E o fire foarte răzbunătoare, îi placea doar ambalajul!"

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea, virală pe TikTok după ce a recunoscut că n-avea nicio treaba cu această rețea de socializare: "Am crezut că e mai de tineret așa!"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?