Despărțirea momentului în showbiz! Sebastian Chitoșcă și Alexandra, soția lui, și-au spus ADIO. Fostul concurent de la Survivor a făcut primele declarații: "Mi-a zis direct: divorț"

Autor: Ana Dinu

Sebi si Alexandra s-au despărtit 

Sursa: Instagram

Sebastian Chitoșcă, primele declarații despre despărțirea de Alexandra, după ce a refuzat să le spună fanilor ce se petrece, de fapt, între el și soția sa.

Sebastian Chitoșcă s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România. Acesta a impresionat publicul cu aptitudinile sale în competiție, dar și cu devotamentul pentru soția sa care-l aștepta acasă. Ei bine, veștile despre relația lor nu sunt prea bune, se pare că cei doi au decis să se separe. Sebi a vorbit pentru prima dată despre ce se întâmplă între el și Alexandra.

Sebastina Chitoșcă, primele declarații după separarea de soția lui

În ultima perioadă, Sebi a declarat că trece printr-o perioadă mai dificilă, însă nu a oferit prea multe detalii fanilor să din mediul online. Recent, fostul concurent de la Survivor a confirmat despărțirea de soția lui și a dezvăluit cum s-a ajuns la această decizie.

Povestea de dragoste dintre Sebastian Chitoșcă și Alexandra era demnă de urmat, un cuplu solid, au trecut prin multe greutăți împreună, și visau să devină părinți în viitorul apropiat.

Se pare că lucrurile nu au mers tocmai bine între ei, căci faimosul a anunțat oficial separarea de partenera lui, despre care spune că încă o iubește. Sebi a dezvăluit că toate neînțelegerile dintre ei au pornit de la faptul că soția sa avea un viciu la care a spus că va renunța, însă a făcut contrar, iar de aici s-a produs ruptura.

Mai mult de cât atât, fostul fotbalist a mai spus că Alexandra preferă să fie singură și nu vrea să mai comunice cu el.

  "A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere.  Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul.

Am început și eu să o controlez, pe Instagram, să văd istoricul din ultimele 6 luni.

O deranja pentru că ea nu a făcut nimic, iar eu nu aveam încredere.

O deranja foarte tare. Eu aveam Instagramul ei pe telefonul meu, ea pe al meu, transparență totală. O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână.", a declarat Sebastian Chitoșcă, pentru Gsp.ro.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă de la „Survivor România 2021” se retrage de pe rețelele de socializare! „Nu vă mai pot răspunde”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sebastina Chitoșcă, totul despre divorț

Se pare că, Sebastian Chitoșcă este responsabil de ruptura produsă în căsnicie. Alexandra i-a reproșat de nenumărate ori că o neglijează și că petrece mai mult timp făcând alte lucruri, în locă să-i acorde atenție. Totodată, acesta a mai precizat că devenise conștient de cum o facea să se simtă pe Alexandra și i-a cerut iertare în repedetate rânduri, însă fără rezultat.

"Era o răceală inconștientă din partea mea, îmi spunea că o neglijez. Și-a dat seama, probabil, că eu poate nu sunt ceea ce-și dorește în tot restul vieții, chiar dacă am încercat să mă schimb, nu mai petrec la fel de mult timp la calculator. Era too late( n.r. prea târziu). Dacă ea nu-și mai dorește, eu nu am ce face. Eu îmi cerusem iertare 3-4 săptămâni de la ea, zilnic, pentru tot ce am greșit.

O vedeam afectată. Nu s-a putut. Am sunat-o pe mama ei, care îmi vorbea răstit. Mi-a zis direct: «divorț, veți vorbi la divorț». Soția mea nu mi-a spus asta. Am lăsat-o în pace. Lucrurile astea se întâmplau duminică dimineața, în urmă cu o săptămână. Am venit cu mașina, fără tricou pe mine, conduceam, eram destrămat. Am plâns tot drumul, mergeam și aveam tot felul de gânduri. Speranța că se va întoarce m-a făcut să nu iau decizii proaste. Fiind la volan, ai tot felul de gânduri. La un moment dat, nici nu mai vedeam drumul. Prietenii noștri apropiați sunt șocați.", a mai povestit Sebastian Chitoșcă

Citeste si: Sebastian Chitoșcă s-a despărțit de soția sa?! Fostul Faimos, cu ochii în lacrimi: "E foarte grav. Alexandra era..."