Despartirea sezonului! Monica Barladeanu si Bobby Paunescu au confirmat zvonurile potrivit carora nu mai formeaza un cuplu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:08

Monica si Bobby si-au recunoscut oficial relatia in anul 2004, dupa ce presa vremii a speculat o lunga perioada posibila lor relatie. Milionarul si frumoasa actrita au trait impreuna o poveste de dragoste discreta.

Dupa mai bine de 8 ani, spre mirarea tuturor, milionarul Bobby Paunescu anunta in gura mare ca a sosit vremea ca fiecare dintre ei sa isi vada de drum. La cateva ore dupa acest anunt, Monica Barladeanu confirma despartirea." Desi suntem absolut hotarati sa lucram in continuare impreuna, asa cum am facut-o si pana acum, prietenii vostri Monica si Bobby nu mai formeaza, din pacate, un cuplu", a scris Monica Barladeanu pe pagina ei de Facebook.
Monica Barladeanu si Bobby Paunescu au format unul dintre cele mai frumoase si discrete cupluri din Romania. Cei doi au lucrat impreuna la proiectul „Francesca", film ce a avut premiera in 2009 si care a fost apreciat atat in Romania, cat in strainatate. Monica Barladeanu a marturisit intr-un interviu acordat recent ca Bobby Paunescu a fost cel mai important om din viata ei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.