„Despicable me 4” a luat cu asalt cinematografele. Încasările au depășit 437 de milioane de dolari

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 iul 2024, 15:14
Despicable me 4
Sursa: Facebook Despicable Me

După două săptămâni de la premiera internațională, filmul animat „Despicable me 4” a intrat în istorie pentru încasările realizate.

Filmele animate încep să devină tot mai apreciate de publicul larg, iar acest lucru se poate observa în încasările realizate de „Despicable me 4”, la doar două săptămâni de la premiera internațională. Minionii galbeni ce au luat cu asalt lumea încă de la apariția primul film din seria „Despicable me” sunt greu de uitat, iar sute de milioane de persoane au mers în cinematografe pentru a vedea noile aventuri prin care trec aceștia. 

„Despicable me 4” a luat cu asalt cinematografele

Al patrulea film din franciza „Despicable me” s-a lansat internațional la data de 3 iulie 2024, fiind în toate cinematografele din România la doar două zile distanță, la data de 5 iulie 2024. Într-un timp record, „Despicable me 4” a reușit să facă istorie, reușind să aducă încasări în valoare de 437,8 milioane de dolari.  

Citește și: Premiile OSCAR 2024 ediția a 81-a: ​„Oppenheimer” a fost marea vedetă a serii. John Cena a apărut dezbrăcat pe scenă. Lista completă a câștigătorilor din acest an

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

După un succes impresionant în doar două săptămâni de la lansare, „Despicable me 4” a propulsat seria de filme „Despicable me” în istorie, fiind considerată prima franciză animată din istorie care a depășit pragul de 5 miliarde de dolari. Micuțele creaturi galbene pot fi vizionate în peste 80 de țări din întreaga lume, inclusiv în China, unde a fost difuzat pe 35.000 de ecrane şi în 11.000 de locaţii, ceea ce a adus un câștig de 11,8 milioane de dolari, potrivit filmnow.ro.

Despre ce este „Despicable me 4”?

La 14 ani de la începerea seriei de filme „Despicable me”, al patrulea film al seriei îi prezintă pe minionii galbeni ce au atras milioane de persoane în cinematografe în fel de fel de situații amuzante. În această nouă peliculă, Gru și Lucy se pregătesc pentru a deveni părinți din nou, iar momentul mult așteptat, pentru care se simțeau complet pregătiți a venit, totul avea să devină un dezastru.

Venirea pe lume a lui Gru Jr. a adus un haos în casa familiei, iar de parcă lucrurile nu erau suficient de complicate, răufăcătorul Maxime Le Mal evadează, ceea ce îl face pe Gru să intre în panică. În acest moment al vieții sale, Gru a fost nevoit să își ascundă întreaga familie, perioadă în care trebuie să ducă la bun sfârșit și toate furturile ce l-au făcut un super răufăcător atât de notoriu.

Deși aceasta poveste captează majoritatea poveștii, întregul film va pune în centrul atenției relației pe care reușește să o dezvolte Gru cu fiul său mai mic, ce i-a adus haos și bucurie în suflet și familie.