Despre calitate si investitii financiare: 5 piese vestimentare in care merita sa investesti

Author: O.P.
Actualizat: 19 feb 2020, 14:17

Ideea care spune ca trebuie sa aloci bani multi pentru a fi la moda poate fi foarte usor desfiintata. Nu este nevoie sa ai o garderoba plina de articole vestimentare, ci una din care sa nu lipseasca piesele versatile - usor de asortat si potrivite pentru orice ocazie. 

Bugetul investit in vestimentatie nu trebuie sa fie foarte mare, ci folosit in mod inteligent, in functie de stilul care te reprezinta. Mai precis, daca adori eleganta, atunci piesele basic, precum rochia neagra, simpla si pantofii stiletto, din piele naturala, nu trebuie sa-ti lipseasca. In situatia in care te simti bine intr-o tinuta casual-sport, atunci bocancii, geaca din piele si jeansii sunt articole intotdeauna binevenite in garderoba ta.

Iata care sunt piesele vestimentare de baza in care merita sa investesti si pe care le poti asorta, adapta si accesoriza in functie de preferinte:

Geaca din piele naturala

Fie ca o porti impreuna cu o rochie de seara, cu jeansi, cu bocanci sau cu imprimeuri florale, o geaca din piele naturala iti va oferi tot timpul un aer fresh si modern. Calitatea trebuie sa primeze - astfel, pentru un plus de confort, dar si pentru un aspect impecabil, asigura-te ca pielea este una moale. Desigur, exista si varianta de a opta pentru o jacheta din piele ecologica, al carei pret este mai prietenos cu buzunarul tau. 

Un palton versatil

Negru, gri, camel sau o culoare aprinsa - un palton clasic, cu un croi drept sau pe corp, este o piesa vestimentara care te scoate in evidenta in sezonul rece. Pe langa faptul ca este calduros, se poate combina foarte usor atat cu haine elegante si botine cu toc, cat si cu piese casual foarte confortabile. Ce zici, de exemplu, de o tinuta alcatuita din palton, jeansi, o camasa alba, bocanci si cateva accesorii, precum o esarfa din casmir si o pereche de cercei oversized?

Incaltaminte din piele

Investeste in ghete, botine, pantofi sau sandale care indeplinesc doua criterii esentiale: au un design simplu si, cel mai important, sunt de calitate superioara. Pielea de calitate, un calapod atent lucrat si finisaje perfecte - toate te vor scuti de eventuale rani, bataturi si dureri insuportabile de picioare. Alege dintre numeroasele modele de incaltaminte de dama Anna Cori, care respecta standardele cele mai inalte ale calitatii si care imbina confortul si aspectul placut.

Rochia neagra, clasica

„Little black dress" ramane un element reprezentativ si pentru moda actuala, motiv pentru care o rochie neagra, clasica, nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Fie ca o porti la o petrecere de seara, la o intalnire cu prietenii, aceasta piesa vestimentara iti va oferi un aer elegant. 

Accesorii moderne

Piesele de baza din garderoba ta isi vor schimba complet aspectul daca le accesorizezi corespunzator. Un colier masiv, purtat peste un tricou alb, simplu, din bumbac de calitate, va aduce tinutei tale acel strop esential de eleganta. Completeaza-ti outfitul cu o pereche de stiletto si, astfel, vei obtine un look feminin. Nu uita nici de geanta, un accesoriu esential in garderoba oricarei doamne sau domnisoare. Opteaza pentru posete maxi sau, de ce nu, pentru un rucsac, mai ales daca esti genul de persoana activa, mereu pe drumuri.

Oricare ar fi stilul tau vestimentar, investesti in articole de calitate, in care sa te simti confortabil si care sa te reprezinte. Chiar daca sunt la moda, evita sa cumperi haine care nu te reprezinta sau in care te simti incomod. Cel mai important este ca alegerile vestimentare pe care le faci sa vorbeasca despre tine cu adevarat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.