Despre cum văd românii un job în domeniul videochat-ului – mituri și realități

Author: B.M.

Trebuie menționat că videochat-ul în România este un domeniu extrem de complex și extins.

Putem afirma cu ușurință că există nu mai puțin de 3.000 de studiouri și peste 100.000 de fete ce fac videochat. Sunt niște numere uriașe în ciuda faptului că românii nu sunt extrem de încântați de acest domeniu.

De multe ori, activitatea unui model într-un astfel de studio este asociată cu vulgaritatea. Se tinde a crede că această asociere e făcută pe bază de ciudă, mânie din partea celor ce nu apreciază feminitatea, senzualitatea și dezinvoltura unui model.

Ce înseamnă cu adevărat videochat-ul – poate fi asociat perfect cu...

Videochat-ul, la fel ca masajul erotic, ține de ce vrea fiecare să înțeleagă prin jocul seducției. În esență, acesta ține de o bună comunicare și poate fi asociat perfect cu o clasică conversație pe Facebook, Skype, Vibe etc.

Totul ține de abilitățile modelelor de a discuta pe teme diverse cu solicitanții. Nu este nimic vulgar – videochat-ul este o împletire armonioasă a comunicării cu o notă de senzualitate.

  • - Speculații privind videochat-ul

Publicul român are câteva dubii privind activitatea pe care o desfășoară modelele. Multe rămân încă la acest stagiu pentru că oamenii nu se informează cu privire la ce impune un astfel de job. În cele ce urmează se vor analiza câteva aspecte cu scopul de a spulbera dubiile.

  • - Despre legalitatea acestui job

Unul dintre dubii privește partea juridică a jobului, mai exact legalitatea. Trebuie menționat că videochat-ul este un domeniu în care modelele lucrează pe bază de contract de muncă, deci este 100% legal. Toată activitatea unui model începe abia după ce cartea de muncă și contractul de colaborare au fost eliberate.

  • - Salariile modelelor – alese doar pentru a atrage tot mai multe femei?

Pe lângă celelalte domenii de activitate, videochat-ul are un mare avantaj – niciodată nu livrează modelelor sume exacte de bani pentru munca prestată. Mai exact, un model poate câstiga în fiecare lună o altă sumă de bani, tot mai mare – totul ține de activitatea desfășurată.

Nu se poate spune că acest job este unul simplu, așa că modelele merită să fie răsplătite pe măsură. Cei interesați de a ști orientativ ce sume de bani  încasează modelele în mod garantat, pot accesa onixstudio.ro.

  • - Modelele dispun de bonusuri atractive

Pe lângă salariul pe care îl poate alege fiecare cum și-l va primi, se mai primesc și diferite bonusuri. Unul dintre ele ar fi cel de recomandare – cele ce recomandă studioul la care lucrează unei prietene, la Onix Studio, vor primi un bonus de 200$.

Totodată, atunci când se lucrează în zile de sărbătoare de Crăciun, Paște, Revelion, fetele primesc un anumit procent în plus din banii realizați.

Să nu uităm că la Onix Studio, studio videochat, se beneficiază și de vacanțe integral plătite în locuri exotice din lume.

Despre confidențialitatea și discreția din videochat

Unele modele nu vor să fie judecate de percepția uneori învechită a românilor. Studiourile din România au luat în calcul această dorință și de aceea platformele pe care se lucrează sunt blocate accesului din țară.

Aici poate fi adăugată și una dintre cerințele de angajare – cunoștințe minime a unei limbi de circulație internațională. Modelele vor interacționa doar cu cei interesați de peste graniță, așa că, pentru a se putea lega o conversație, trebuie să se găsească un mijloc de dialogare comun, o limba comună.

În aceeași ordine de idei, ce se discută într-un asemenea studio rămâne tot acolo. Totul se desfășoară sub semnul discreției. Cele interesate de un job în acest domeniu, în cadrul studioului se vor simți ca într-o a doua familie.

Totodată, nu trebuie uitat că doritoarele trebuie să aibă 18 ani împliniți pentru a putea obține un interviu și ulterior un loc în cadrul studioului. Spontaneitatea, seriozitatea și respectul nu trebuie să lipsească din bagajul de calități al unui model.

Ca o concluzie la cele spuse anterior, se poate afirma că acest domeniu, chiar dacă este perceput greșit de unii români, are numeroși fani și susținători peste graniță. De aici rezultă și evoluția vizibil extraordinară și extinderea studiourilor în toate colțurile țării.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.