DESTAINUIRILE lui Victor Micula, fiul unui dintre cei mai bogati romani: "Cea mai mare prostie pe care am facut-o vreodata a fost sa..."

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 23:00

Victor Micula traieste o viata de print in imperiul construit de tatal si unchiul sau.

Etichetat de presa din Romania ca "beizadea", Victor Micula a declarat in exclusivitate intr-un interviu pentru" Teo show" ca cea mai mare prostie pe care a facut-o a fost sa apara la televizor. Inevitabil oamenii i-au interpretat gresit gesturile si actiunile, construindu-i o imagine care nu corespunde cu cine este el in viata reala:" Cea mai mare prostie pe care am facut-o vreodata a fost sa apar la televizor", a marturisit Victor Micula.



Victor Micula are planuri mari de viitor. Vrea sa duca mai departe imperiul construit de tatal si unchiul sau si sa exinda afacerea familiei si peste granitele tarii. Se considera un tanar normal caruia ii place viata la munte, aerul curat si mancarea traditionala, bio.

##VIDEO121623##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.