Destăinuirile ultimilor 4 rătăciţi!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:12

18 au plecat la drum, însă numai unul va rămâne în picioare, la final.

Acum 3 luni, 3 echipe de români părăseau ţara cu destinaţia Bocas del Toro, Panama. Dornici să trăiască aventura vieţii lor şi să pună mâna pe mai bine de două miliarde de lei vechi, Ice, Bilo, Denisa, Marian, Adriana, Carla, Aly, Elena, Dragoş, Mariana, Cristian, Andra, Silvia, Jasmine, Cornel, Ramona, Crbl şi Ionuţ renunţau voluntar la confortul de acasă în favoarea necunoscutului din Panama.

Acum, aproape de finaulul drumului, ultimii 4 rătăciţi, Carla, Silvia, Cristian şi Aly îşi aruncă o privire asupra a ceea ce s-a întâmplat pe parcursul concursului, ce s-a înfiripat între ei, ce strategii sau jocuri

de culise au adoptat fiecare dintre ei pentru a ajunge cât mai departe. Ce rol a jucat personalitatea sau caracterul uman al fiecăruia în bătălii doar ei ştiu. Pe ultima sută de metri, cei 4 au lăsat resentimentele la o parte şi aşteaptă cu nerăbdare deznodământul ultimei bătălii în care vor participa toţi de pe aceeaşi poziţie.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: