Destin crunt pentru o fetiță de doar trei ani: A murit după ce mașina condusă de mama ei s-a izbit de un cap de pod

Autor: Laura Macovei

Un accident grav a avut loc duminică, în județul Suceava, localitatea Bunești

Sursa: Facebook

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă după-amiază pe DN2 / E85, în localitatea Bunești din județul Suceava, unde o fetiță de doar 3 ani și-a pierdut viața.

După investigațiile încă neclare ale autorităților, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit violent într-un cap de pod, rezultând moartea unei fetițe de trei anișori. 

Citește și: Accident tragic pe Autostrada A1 București-Pitești: Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte patru sunt grav rănite

A murit după ce mașina condusă de mama ei s-a izbit de un cap de pod

Autoturismul condus de femeie ar fi intrat necontrolat într-un cap de pod. 

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În mașină se aflau două persoane: o femeie de 25 de ani și fiica ei, o fetiță de doar doi ani și nouă luni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Potrivit informațiilor transmise de știrisuceava.net, femeia a fost găsită conștientă, însă copilul se afla în stop cardiorespirator.

Medicii ajunși la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare. Cele două victime au fost transportate de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Citește și: O nouă tragedie în apele din Italia: Un șofer român de TIR a murit înecat în râul Brembo

Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, manevrele de resuscitare aplicate fetiței nu au avut succes, iar personalul medical a fost nevoit să declare decesul copilului.

Autoritățile urmează să stabilească exact cauzele și circumstanțele în care s-a produs acest tragic accident.

 

 


Episodul 38 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D luni, 19 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.