Destin cumplit pentru cinci oameni care se intorceau de la munca din Italia. Microbuzul in care se aflau a fost spulberat de un tir

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:58

Tragedia a avut loc pe DN1, in localitatea sibiana Apoldu de Sus. Soferul unui tir nu a mai reusit sa pastreze controlul volanului si intr-o curba a patruns pe contrasens unde a lovit un microbuz care circula regulamentar.

In microbuz se aflau cinci persoane care veneau de la munca din Italia sa petreaca sarbatorile de iarna acasa. Cu totii abia asteptau sa imparta cadouri rudelor, insa pentru trei dintre ei acest drum a fost si ultimul. Soferul microbuzului si doi pasageri au murit pe loc, iar alte doua persoane au ajuns in stare grava la spital.

Soferul tirului care a provocat tragedia se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In zona unde s-a produs tragedia  au loc frecvent accidente grave.Marturie stau crucile de pe sosea, langa care s-a intamplat nenorocirea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In urma producerii accidentului, traficul pe DN1 a fost blocat aproximativ 5 ore   iar coloana  de masini s-a intins pe mai mult de 15 kilometri pe ambele sensuri

de mers.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.