DESTIN FATIDIC SAU CULPA MEDICALA. Ancheta la un spital din Craiova dupa ce un tanar a murit in conditii suspecte VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 17:15

E durere mare in familia lui Leontin Vulturu. Cine s-ar fi asteptat ca bietul om, un tanar in puteri, sa se prapadeasca dupa o fractura la umar?

Pentru rude e greu de inteles ce s-a intamplat. Toate acuzatiile lor se indreapta insa spre medicul ortoped, care nu l-ar fi tratat cum trebuie pe Leontin. Barbatul si-a fracturat umarul pe 3 ianuarie. De fiecare data cand a fost la spital, doctorul Dragos Adam i-ar fi dat doar doua calmante.

Vineri, cand a ajuns la urgente, iar un alt medic si-a dat seama ca trebuie neaparat sa i se faca o interventie chirurgicala, a fost mult prea tarziu.
Medicii legisti spun ca una dintre cauzele mortii e si infectia, care nu ar fi fost descoperita la timp. Familia, indurerata, are multe semne de intrebare. Rudele spun ca vor depune plangeri atat la Parchet, cat si la Colegiul Medicilor. Intre timp, procurorii au inceput deja o ancheta ca sa afle daca se poate vorbi despre o culpa medicala. Leontin Vulturu avea 39 de ani. In urma lui au ramas o sotie si doi copii, de 10 si de 12 ani, orfani de tata.