Destin legat cu sarma ghimpata! Un copil a fost inchis de propria lui mama, intr-o cusca! Iata cum a reactionat femeia cand a fost nevoita sa dea explicatii

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:29

Intr-o comuna din Vaslui, un prunc este crescut de parintii sai precum animalele, in captivitate.

Avem pretentii de tara europeana, dar inca nu ne-am scuturat de evul mediu. La capatul civilizatiei, acolo unde saracia umbla cu traista in bat, o mama isi tine copilul in cusca animalelor.

Micutul nu e mai mare de un cot nu stie ce inseamna copilaria. E condamnat de parinti la neputinta. In fata acestor imagini autoritatile dau din umeri, n-ar fi prima data cand copilul are parte de un astfel de tratament.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Echipa "Asta-i Romania" a incercat sa afle mai multe detalii despre acest caz revoltator si au cautat-o pe mama copilului chinuit.

Simtindu-se incoltita, femeia a dat din colt in colt si a incercat sa explice ca nu si-a maltratat niciodata copilul, ci il lasa cateodata in acel tarc pentru a se juca. Aceasta s-a aratat foarte afectata de faptul ca autoritatile au fost la un pas sa ii ia copilul si s-a vazut nevoita sa plece din Vaslui, unde si-a lasat sotul si ceilalti copii.

 

Taguri: