Destin nemilos pentru cel care trebuia sa fie noul procuror-sef din Arad. Flavius Chis, sotia, fiul cel mic si soacra au murit intr-un cumplit accident

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 02:55

Imaginile surprinse de televiziunile slovene sunt cutremuratoare. Doar cauciucurile tradeaza faptul ca bucata imensa de metal stramb a fost, candva, o masina.

Tragedia a avut loc la cativa kilometri de capitala Sloveniei, Ljubljana. Flavius Chis, procuror-sef adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad, se intorcea din concediul petrecut alaturi de sotie, fiul de 5 ani si soacra. La un moment dat a oprit pe banda de urgenta a autostrazii. Nu avea de unde sa stie ca opreste pentru totdeauna.

Calaul romanilor a fost soferul unei auto-cisterne. Colosul, greu de zeci de tone, a spulberat, pur si simplu, masina in care se aflau procurorul si familia sa.

Automobilul a fost proiectat in stancile de pe marginea autostrazii, transformandu-se intr-un morman de fiare contorsionate. Medicii ajunsi la fata locului spun ca romanii n-au avut nicio sansa.

In accident a mai fost implicata o masina cu doi romani, dar care sunt in afara oricarui pericol. Cand a realizat ce a facut, soferul cisternei a fugit. Politistii sloveni au cateva informatii despre el, bazate pe marturiile celor aflati la fata locului.


Flavius Chis avea 43 de ani si, de maine, ar fi trebuit sa ocupe functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad. Fost purtator de cuvant al aceleeasi institutii, aradeanul era si un om al lui Dumnezeu. Biroul sau de la Parchet este acum un altar de flori, lumanari si fotografii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Flavius

Chis mai avea un fiu, din prima casnicie. O ruda a plecat acum in Slovenia pentru a se ocupa de formalitatile necesare repatrierii celor 4 trupuri neinsufletite.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.