Destin tragic pentru o familie aflată la scăldat. Mama s-a înecat în apele râului Timiș, în timp ce cele două fiice au fost salvate în ultima clipă

Autor: Diana Bostan

O femeie în vârstă de 38 de ani s-a înecat în râul Timiș.

Sursa: Arhivă- ISU Timiș

Tragedie în județul Timiș, acolo unde o femeie s-a înecat vineri, 9 august, în râul Timiș. Fiicele sale au fost salvate în ultima clipă.

Vineri după-amiază, o tragedie s-a abătut asupra unei familii din județul Timiș, când o femeie de 38 de ani a fost găsită decedată în râul Timiș, în timp ce cele două fiice ale sale, în vârstă de 13 și 15 ani, au fost salvate în ultima clipă.

Citește și: Destin tragic pentru un adolescent din Galați. Băiatul în vârstă de 16 ani și-a găsit sfârșitul în apele Siretului, după ce a plecat la scăldat cu prietenii

O femeia în vârstă de 38 de ani s-a înecat în râul Timiș

Potrivit Antena3CNN, incidentul s-a produs în apropierea localității Bazoșu Vechi, unde femeia mersese la scăldat împreună cu adolescentele.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș au declarat că martorii au alertat autoritățile prin apelul de urgență 112, după ce au observat că femeia și fetele nu mai ieșeau la suprafață.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Vacanță tragică în Delta Dunării: Un copil de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni

Polițiștii din orașul Recaș au ajuns la fața locului și au confirmat cele raportate. Din fericire, cele două fete au fost găsite de rudele prezente și aduse la mal, însă mama lor nu a supraviețuit.

Cele două fiice au fost salvate în ultima clipă

La operațiunea de salvare au participat 20 de pompieri echipați cu șapte bărci, doi scafandri și două ambulanțe, dintre care una avea echipaj medical.

Deși intervenția a fost promptă și bine coordonată, din păcate, femeia a fost găsită fără viață.

Citește și: El este Bogdan, românul care și-a pierdut viața în Italia după ce a încercat să-și salveze prietenul de la înec. Cei doi au fost găsiți morți după mai multe ore de căutări

În prezent, autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei și a verifica posibilele responsabilități în cadrul acestui incident, fiind investigate aspectele legate de posibila săvârșire a infracțiunii de ucidere din culpă.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.