DESTINATIILE de lux ale politicienilor romani! Cine a petrecut in cele mai luxoase statiuni

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:19

Sexy senatoarea Steliana Miron tocmai ce s-a intors din vacanta.

 S-a ales cu un bronz perfect din Grecia. Si cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine.... in vacanta senatoarea s-a cazat intr-un resort de 5 stele.

Cu toate acestea, senatoarea nu prea a fost incantata de zilele petrecute in insorita Grecie. Si liberalul Ionut Stroe a fost tot in Grecia, doar ca el a ales linistea si luxul din insula Thassos.

Tot in Europa a ramas si Adrian Nastase.
Fostul premier s-a dus in vacanta la Mallorca impreuna cu sotia si cei doi fii, Mihnea si Andrei.

Adrian Nastase si-a postat pe blog cateva poze alaturi de sotie si cei doi copii. Zambitor si relaxat, fostul prim ministru pare sa fi dat uitarii cele 8 luni petrecute in inchisoare. Zambetul i se citeste pe fata, iar sotia sa Dana pare si ea fericita. Nastase povesteste pe blog ca nu ii place sa stea la plaja insa adora plimbarile pe malul marii.


Remus Cernea si alti trei parlamentari au avut o destinatie de vacanta foarte indepartata: au ajuns pana Asia...in Taiwan! Si daca va ganditi ca aceasta calatorie i-a costat vreun ban...va inselati. Alesii au mers in Taiwan la invitatia autoritatilor de acolo. scopul vizitei? Initierea unui dialog privind cooperarea economica, culturala intre Romania si Taiwan. Nu stim ce se va alege de dialogul intre cele doua state, insa Remus Cernea a fost impresionat de minunatiile pe care le-a vazut!

Sunt unii care au rams in tara si si-au petrecut vacanta la malul marii Negre.
Petru Luhan a luat exemplu de la colega Elena Udrea si a ales sa isi petreaca vacanta alaturi de noua sa iubita la Mamaia...