Destinul a facut  sa-si "cumpere” singura moartea! Saltul cu parasuta i-a adus sfarsitul

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:56

Saltul care i-a adus sfarsitul pe Aerodromul Clinceni a fost amanat timp de cateva luni.

Era visul ei si spunea ca asa se va elibera. Dar pentru Andreea, Aerodrumul Clinceni s-a transformat din vis in capat de drum!

Ce destin cumplit pentru Andreea Nica sa isi doreasca atat de mult un salt cu parasuta care sa-i aduca sfarsitul, la numai 27 de ani? Era primul ei salt cu parasuta! Trebuia sa fie o amintire pe care sa le-o povesteasca prietenilor. Soarta, insa, a facut ca saltul sa fie primul si ultimul din viata ei! A murit la cateva ore, pe masa de operatie.

Medicii nu au mai putut s-o readuca la viata.

Andreea era portar la echipa de handbal feminin Unirea Slobozia. Pe reteaua de socializare a echipei, colegii si prietenii si-au exprimat regretul pentru moartea fetei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Pe aceeasi retea de socializare, Andreea, care nu era foarte activa, a postat cateva poze in care fericirea i se citeste pe chip.

Apare alaturi de prietene si alaturi de echipa de handbal, unde era portar. Intr-unul dintre ultimele mesaje postate de ea pe internet, Andreea scria versurile unei celebre melodii: „Daca vei cadea, te voi prinde. Te voi astepta, mereu si mereu. ”