Destinul tragic al trupei "Goodbye to Gravity"! Uite cele mai de impact imagini cu formatia din timpul concertului din clubul Colectiv. Cine s-ar fi gandit ca se poate intampla o tragedie?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 21:00

Mai multe imagini cu atmosfera din clubul Colectiv de dinaintea incendiului au inceput sa iasa la iveala. Ultimele fotografii cu membrii trupei "Goodbye to Gravity" sunt de-a dreptul emotionante.

Chitariştii trupei "Googbye to Gravity", Vlad Telea si Mihai Alexandru, au murit in 30 octombrie, la scurt timp dupa incendiul din clubul Colectiv.


Alexandru Pascu, basistul trupei a murit si el in ziua in car e afost transferat la un spital din Franta.


In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 56 de persoane.

Andrei Galut, solistul trupei "Goodbye to Gravity", a fost transferat, in 7 noiembrie, intr-un spital din oraşul olandez Beverwijk.

Dupa incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galut a fost internat in stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de cai respiratorii, fiind ventilat mecanic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Familia lui a facut apel, pe Facebook, la romanii care se afla in Olanda,

in masura in care pot, sa o sustina pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se afla alaturi de fiul ei.

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.