Detalierea procesului de curățenie în depozitul unui magazin online renumit

Author: Oana Iosif

Nu toată lumea conștientizează importanța curățeniei pentru ca un business să cunoască succesul, însă cu siguranță nu este și cazul celor de la Pufulino. Fiind un business ce pune mare preț pe calitate și respect atât față de clienți cât și față de angajați, Pufulino este unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri, folosind săptămânal serviciile noastre de curățenie în spații comerciale.

Drept urmare, am decis să stăm puțin la vorbe cu ei, pentru a detalia procesul de curățenie în depozitul magazinului lor, iar asta deoarece sunt multe informații interesante ce ar trebui să fie cunoscute de către toți proprietarii de afaceri mai mici sau mai mari, care dețin un depozit, un spațiu comercial, birouri sau alte clădiri de acest tip.

Iată care a fost dialogul nostru:

De ce ați ales serviciile firmei noastre de curățenie?

Deținem un depozit destul de mare în care păstrăm produsele pe care le comercializăm, motiv pentru care nu e deloc ușor să păstrăm curățenia la un nivel optim. Cu toate acestea, conștientizăm cât de important este ca produsele noastre să fie păstrate în cele mai bune condiții, deoarece astfel arătăm respect față de clienții care aleg să cumpere de la noi.

Drept urmare, date fiind motivele de logistică, în principal, am decis să colaborăm cu firma voastră pentru a face curățenie în depozitul magazinului nostru și a fost poate una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat pentru Pufulino până acum.

Cum decurge procesul de curățenie?

Am ajuns la această firmă de curățenie prin recomandarea unui prieten, la care am putut vedea cum decurge procesul de curățenie cu proprii ochi. Am fost convins de profesionalismul de care echipa de curățenie a dat dovadă, prin aparatura și substanțele folosite dar și prin atenția pentru detalii demonstrată în timpul curățeniei. Rezultatul final ne-a convins să începem și noi colaborarea cu această firmă de curățenie.

Inițial, se realizează un plan de curățenie pentru spațiul comercial, pentru a fi creată o ofertă de servicii în funcție de necesități, după care începe curățenia propriu-zisă.

Procesul de curățenie decurge într-un mod cu adevărat surprinzător. Pe lângă dezinfectarea propriu zisă, folosirea roboților LinosBot este de departe un mod WOW de a face curățenie într-o clădire. Aceștia lasă în urma lor o curățenie lună, folosind nu foarte multe chimicale dar mai ales într-un timp record, ceea ce oferă foarte multă satisfacție.

Sigur, oamenii care se ocupă de curățenie trebuie apreciați, dar roboții au dus curățenia la nivelul următor eficientizând la maximum totul, pentru o mai mare satisfacție oferită beneficiarului.

Rezultatul final ne demonstrează mereu că am făcut cea mai bună alegere.

Care sunt cele mai mari beneficii ale acestei colaborări?

Beneficii sunt multe, iar cel mai important dintre ele este faptul că în urma intervenției echipei de curățenie, obții un mediu curat, sigur și confortabil.

La fel de mult contează pentru noi și faptul că toată această operațiune de curățenie nu necesită foarte mult timp, datorită aparaturii performante și a soluțiilor excelente. Iar dacă tot veni vorba despre soluții, la fel de important este și faptul că sunt folosite doar soluții de curățenie sigure și eficiente, așa că nu există riscuri.

Recomandați și altora?

Fără dar sau poate DA! Odată începută colaborarea cu firma voastră, am scăpat de grija curățeniei în depozitul magazinului nostru, ceea ce ne-a scăpat de foarte multe bătăi de cap și de stres. Este o problemă pe care am lăsat-o în responsabilitatea firmei de curățenie, iar astfel ne putem concentra către alte sarcini pentru succesul businessului nostru.

Astfel, dacă dețineți un astfel de spațiu iar curățenia reprezintă o responsabilitate care te depășește, atunci ai putea avea în vedere colaborarea cu o firmă ce oferă curățenie în spații comerciale. Este cel mai bun mod de a rezolva această problemă.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.