Detalii de ultimă oră! Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni va fi suspus testului poligraf

Autor: Diana Tilă

Polițistul care a ucis-o pe Raisa urmează să fie testat cu testul poligraf. Familia fetiței vrea să afle cu exactitate ce făcea agentul în timpul accidentului.

Constantin Popescu, polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, urmează să fie supus testului poligraf, pentru a se afla ce facea, de fapt, în momentul accidentului.

Citeste si: Părinții Raisei cer test poligraf pentru polițistul care le-a ucis fata. Mașina va fi dusă la RAR pentru expertiză

Polițistul care a ucis-o pe Raisa va fi suspus testului poligraf

Constantin Popescu se afla, pe 13 ianuarie, pe bulvardul Laminorului din nordul Capitalei, la volanul autospecialei de poliție, atunci când a lovit-o mortal pe trecerea de pietoni pe Raina Nicoleta și a băgat-o în spital pe prietena ei, Marina.

Adrian Cucullis, avocatul care a preluat cazul victimei a oferit mai multe detalii cu privire la cum va evolua cazul. Acesta afirmă că i-a fost aprobată solicitarea privind cererea de audiere, la domiciliu, cât și depunerea „planului de acțiune”.

Citeste si: Ce vrea să facă Marina, prietena Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni. Micuță rupe tăcerea după tragicul accident

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Declaraţia este foarte scurtă, să zicem că are o filă A4, pe faţă, nu şi verso. A afirmat că în ziua respectivă nu se afla în misiune, trebuie să spunem lucrul acesta, era o misiune banală, toţi poliţiştii sunt în misiune în fiecare zi. Girofarul îl avea pornit, atenţie, pentru că voia să se asigure că este vizibil, astea au fost declaraţiile lui. Şi sigur că, nu în ultimul rând, în momentul în care a produs accidentul respectiv, el spune în continuare că pur şi simplu nu a văzut nimic, nici măcar nu şi-a dat seama(..)

nu şi-a dat seama că au fost două victime, ci i-a fost atrasă atenţia ”,  a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

În ceea ce privește audierea la domiciliu, Adrian Cuculis a solicitat acest lucru în cazul Marinei, pentru a eviita supunerea acesteia la o traumă. Avocatul a mai afirmat că își dorește să vadă unde se va îndrepta polițistul. 

„Să vedem către ce se îndreaptă polițistul”, a transmis avocatul Cuculis, conform Libertatea.

Avocatul Adrian Cuculis susținea, săptămâna trecută, că mai există încă un martor, pe care l-a indentifcat, în urma interogatoriului pe care l-a avut cu agentul de poliție.

„Mai este încă un martor, cred eu, foarte important, pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu şi a schimbat geaca cu el.

Acest coleg este de la Secţia 5, martorul respectiv, şi trebuie să vină să dea declaraţii de ce a făcut gestul acesta”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, conform sursei menționate mai sus.