Detalii incredibile despre planul diabolic al lui Tom Cruise de o avea pe Suri!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:22

Tom Cruise si Katie Holmes au ajuns din punct de vedere legal la o intelegere in ce priveste custodia fiicei lor, Suri.

 Cum Katie a castigat aceasta batalie, iar Tom a obtinut si el drepturi destul de importante asupra fiicei lor, tabara a ctorul a fost multumita de intelegerea la care s-a ajuns. Fara procese rusinoase, dezvaluiri publice care ar putea tari cultul scientologic in noroi, este exact ce si-a dorit Tom. Mai mult, imaginea lui este intacta si a pozat in omul bun cu inima larga.

Nimic nu este mai departe de adevar.
In spatele acestei intelegeri, exact cum ii place lui sa joace, Tom este extrem de furios pe tradarea lui Katie si isi pregateste adevarata lupta. O lupta impotriva lui Katie pentru obtinerea deplina a fiicei lor, Suri. Reducand-o pe Katie la tacere, indoctrinarea lui Suri in sanul religiei scientologice si chiar spalandu-i creierul propriei fiice, face parte din planul diabolic a lui Tom. « Tom va face orice sa fie fie in top.
Casele, avioanele, banii in banca, averea estimata la 250 milioane de dolari le va folosi pe toate pentru a lupta pentru Suri. »

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?