Detalii inedite de la nunta actritei Natalie Portman GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 00:10

Nunta dintre Natalie Portman si Benjamin Millepied nu a reflectat doar aparteneta la religia evreiasca a miresei si nationalitatea franceza a mirelui, dar si viziunea cuplului asupra lumii.

Ceremonia s-a desfasurat pe coasta Big Sur printer flori de camp, iar meniul nu a cuprins peste si friptura, ci doar bucate care respecta dieta miresei, adica vegana.

Portman, in varsta de 31 de ani a ales o rochie traditionala de la casa Rodarte, aceeasi casa care i-a creat si rochia de la Oscar 2010 si a purtat flori de camp in par. Mirele a fos timbracat intr-un costum bleu inchis.


Ceremonia a durat 45 de minute si a fost coordonata de Yifat Oren si Stefanie Cove. Cei doi miri au fost inconjurati de familie, de fiul lor, Aleph si prieteni printre care Ivanka Trump si Macaulay Culkin.

Cei doi au respectat otate traditiile evreiesti inclusiv spartul paharului dupa care s-a strigat "Mazel Tov!" Receptia a avut loc intr-un cort la o resedinta privata unde a cantat formatia Klezmer.
Proaspetii insuratei au juca to hora timp de 20 d eminute si au fost ridicati cu scaunele de catre invitati. In locul traditionalului tort, ei au optat pentru prajiturele frantuzesti macarons.