Detalii inedite din culisele serialului "Bahar: Viata furata!" KEREMCEM (ATES) si CEREN MORAY (EFSUN) aveau adevarate ritualuri inainte de inceperea filmarilor! Iata cum au fost surprinsi actorii la cabina de machiaj

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2017, 16:11

Daca iti imaginai ca actorii din "Bahar: Viata furata" sunt extrem de pretentiosi cand vine vorba de pregatirile pentru filmari, iata dovada modestiei lor!

Citeste si: ZEYNEP din "Bahar: Viata furata", un fotomodel cu alura exotica in lumea modei din Turcia dar si o actrita talentata! Iata cum arata BERIL KAYAR pe podium la cele mai extravagante prezentari! VEZI cum isi intretine silueta de invidiat!

Fiecare actor in parte din "Bahar: Viata furata" are ritualul lui de pregatire.

Astfel, Keremcem si Ceren Moray se imbraca si se machiaza singuri.

Citeste si: ACTORI CELEBRI din Turcia au urat "BAYRAM FERICIT!", fanilor lor musulmani! Iata ce mesaje au transmis BURAK OZCIVIT, FAHRIYE EVCEN, KEREMCEM, EZGI ASAROGLU sau OZCAN DENIZ si in ce destinatii au ales sa-si petreaca cea mai importanta sarbatoare!

Citeste si: CELE MAI INTENSE SCENE interpretate de KEREMCEM si EZGI ASAROGLU! Membrii echipei de filmare au fost uluiti de modul in care cei doi au trait povestea dramatica! Totul parea atat de real! Iata secventele!

Actorul principal din Bahar are grija singur ca ceea ce poarta sa fie impecabil, iar interpreta personajului Efsun isi aplica singura machiajul.

Printre activitatile marunte, pregatirea tinutelor in cabina si o cafeluta, actorii isi revizuiesc si replicile pe care le vor spune ulterior la filmari.

Citeste si: Micuta DENIZ, "portocala dulce" din "Dragoste infinita" respecta TRADITIA la marea sarbatoare turceasca "KURBAN BAYRAM"! Iata momentul emotionant in care ARVEN BEREN le SARUTA MANA PARINTILOR EI! VEZI un filmulet induiosator cu adorabila fetita!

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.