Detalii neașteptate din culisele relației lui Ozcan Deniz cu Samar Dadgar! De când s-ar fi îndrăgostit de fapt celebrul actor de superba creatoare de modă?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2022, 16:48

De curând au ieșit la iveală noi detalii picante despre relația dintre Ozcan Deniz și creatoarea de modă Samar Dadgar.

Celebrul actor Ozcan Deniz a trecut la finalul anului trecut printr-o perioada extrem de dificilă deoarece a pierdut procesul de custodie a micuțului Kuzey, ceea ce i-a adus multă suferință. Însă ca de obicei, celebrul actor a fost consolat de o prezența feminină încântătoare. Acesta s-a afișat încă din toamna anului trecut alături de o nouă domnișoară superbă. Cei doi au petrecut Revelionul împreună și abia atunci presă a început să descopere noi detalii despre nouă femeie din viața lui Ozcan Deniz.

Detalii neașteptate din culisele relației lui Ozcan Deniz cu Samar Dadgar!

Îndrăgitul actor Ozcan Deniz este recunoscut drept un adevarat Don Juan al Turciei. Acesta a trecut prin al doilea divorț, după căsătoria cu Feyza Aktan, femeia care i-a dăruit primul lui copil și la scurtă vreme acesta și-a găsit alinarea în brațele altei femei superbe și mult mai tanără decât el.

Nouă să iubita, Samar Dadgar, este o creatoare de modă de origine iraniană, în vârstă de 26 de ani, care s-a afișat alături de Ozcan Deniz de curând.

Citeste si: Ozcan Deniz, prima apariție publică, după ce a pierdut custodia fiului său! Iată alături de cine a fost surprins fermecătorul actor la repetiile pentru primul lui concert din acest an!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Presa din Turcia a lansat recent zvonul conform căruia povestea de iubire dintre Ozcan Deniz și Samar Dadgar este mai veche decât s-a crezut până acum. Potrivit TV100, relația dintre Ozcan Deniz și Samara Dadgar ar fi început înainte de căsătoria lui cu Feyza Aktan, iar după ce el a divorțat cei doi amanți și-au reluat relația de iubire. Celebrul actor a mărturisit recent faptul că Samar este cea care îi aduce liniște și pace în suflet și în minte.

Mai mult decât atât actorul i-a dedicat câteva rânduri superbei sale iubite în mediul virtual, semn că se iubesc foarte mult.

"Te-am găsit tocmai când spuneam că am pierdut. Ești conștiință. Ești primăvară. Ești mare. Ești nisip. Poți provoca o întreagă lume cu micuța ta inimă. Ce bine că ești încăpățânată și răbdătoare. Ești o rară existență între atâtea absențe.", a

scris Ozcan Deniz în dreptul unei postări făcute de Samar Dadgar, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Cum au petrecut Özcan Deniz și mai tânăra lui iubită, Samar Dadgar, de Ziua Îndrăgostiților! Iată cum au fost surprinși de paparazzi!

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.