DETALII nestiute despre frumoasa actrita Sinem Unsal din distributia serialului "Doctorul Minune", care va fi difuzat in curand la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 aug 2021, 18:22
actori turci Foto(5)
Sinem Unsal, o actrita talentata si extrem de apreciata de publicul din Turcia
Sursa: Instagram

Sinem Unsal este catalogata drept una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului din Turcia.

Sinem Unsal are doar 28 de ani si doar sase ani de experienta in domeniul actoriei, insa cu toate acestea tanara actrita a reusit sa fascineze publicul din Turcia si de peste hotare cu talentul si carisma sa, fiind deja catalogata drept una dintre cele mai apreciate actrite din tanara generatie.

Detalii uluitoare despre frumoasa actrita Sinem Unsal!

Sinem Ünsal s-a nascut in anul 1993 in Izmir, intr-o familie modesta.

Parintii sai au indrumat-o peste ani sa urmeze studiile in domeniul actoriei. Astfel, dupa varsta majoratului, Sinem a decis sa se inscrie la Facultatea de Literatura comparata, in cadrul Universitatii Eskișehir Osmangazi, insa chiar din timpul facultatii aceasta a primit o prima oferta de a juca intr-un prim serial turcesc, dupa ce a participat la un casting.

Talentul, frumusetea si carisma sa i-au determinat pe producatorii respectivi sa o coopteze in echipa de actori a serialului "Fiica mea", in anul 2018, in care a primit rolul principal, ce i-a adus un mare succes.

Citeste si: „Doctorul minune”, în curând, la Kanal D! Un nou serial turcesc de succes se pregătește să cucerească publicul din România

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima experienta in lumina reflectoarelor a frumoasei si talentatei Sinem a fost in serialul "Çoban Yıldızı" ("Steaua sufletului"), in anul 2017 si ulterior in serialul "Siyah Beyaz Aşk", intre 2017 si 2018. Insa de departe cel mai important si apreciat rol al sau a fost cel jucat in serialul de exceptie "Doctorul minune", in anul 2019, in care a jucat rolul protagonistei Nazli, alaturi de indragitul actor Taner Olmez.

In paralel cu rolurile jucate Sinem a decis sa urmeze dupa ce a absolvit prima facultate de Literatura Comparata, sa urmeze si cateva cursuri de actorie speciale cu actori de renume din Istanbul, care au ajutat-o astfel sa capete si notiunile teoretice in domeniul care a captivat-o definitiv.

Citeste si: Cine este Taner Olmez, actorul care da viata personajului Ali Vefa din serialul turcesc "Doctorul Minune"