Detalii neștiute despre relația dintre Prințesa Diana și Camilla. Cum se înțelegeau de fapt cele două

Autor: Bianca Vidoi

Prințesa Diana și Camilla

Sursa: Colaj Facebook Queen Of Hearts Princess Diana / The Royal Family

Prințesa Diana și Camilla au fost cele mai importante femei din viața Regelui Charles, iar de-a lungul au apărut tot felul de speculații legate de relația lor.

Regele Charles a avut o viață amoroasă tumultuoasă, din care au făcut parte și Prințesa Diana și Camilla. Cele două femei au avut fiecare un loc special în inima Regelui Charles și ulterior au putut crea și o frumoasă prietenie, însă totul s-a schimbat atunci când o informație delicată a ajuns la urechile Prințesei Diana. Iată cum se înțelegeau de fapt cele două.

Detalii neștiute despre relația dintre Prințesa Diana și Camilla

Înainte ca Regele Charles să formeze o relație cu Prințesa Diana, acesta s-a iubit cu Camilla. Relația acestora nu putea să se dezvolte așa cum își doreau Regele Charles și Camilla, deoarece aceasta nu era acceptată de familia regală, motiv pentru care au fost nevoiți să pună punct relației amoroase.

Regele Charles și Camilla au rămas totuși prieteni, iar timp de 10 ani, Regele Charles a sperat să își găsească jumătatea, iar când Prințesa Diana a apărut, a știut că ea este aleasa.

Prințesa Diana era apreciată și de familia Regelui Charles, deoarece aceasta aducea o nouă imagine asupra familiei regale. Regele Charles i-a spus Prințesei Diana că între el și Camilla există doar o relație de prietenie, astfel cele două au ajuns să se înțeleagă și să iasă la prânz împreună, dar totul s-a schimbat atunci când Diana a aflat că cei doi au format o relație.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Cum a luat naștere relația dintre regele Charles și Camilla. Povestea de dragoste a celor doi ascunde detalii inedite

Prințesa Diana a aflat de relația dintre Camilla și Regele Charles abia după ce a fost cerută în căsătorie, moment în care acesta i-a promis Dianei că nu vor mai exista alte femei în viața lui. Deși Prințesa Diana nu se simțea confortabil în această situație, nu a vrut ca sentimentele ei să îi afecteze soțul, astfel că cele două au mai fost surprinse împreună, susținându-l pe Regele Charles la cursele de

cai. 

Prințesa Diana a confruntat-o pe Camilla

A existat și un moment în care Prințesa Diana a decis să o confrunte pe Camilla în legătură cu relația amoroasă pe care a avut-o cu Regele Charles, ținând cont că simțea că între ei însă mai există sentimente. Cele două se aflau la o zi de naștere atunci când Prințesa Diana a spus: „Știu ce se întâmplă între tine și Charles.

Vreau doar să știi asta”.

Camilla i-a răspuns Prințesei Diana într-un mod surprinzător: „Ai tot ce ți-ai dorit vreodată. Toți bărbații din lume se îndrăgostesc de tine și ai doi copii frumoși, ce vrei mai mult?”. Acesta a fost momentul în care Prințesa Diana a fost vulnerabilă și sinceră cu Camilla, spunându-i că își dorește soțul înapoi, potrivit cosmopolitan.com

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.