Detalii nestiute despre sarcina lui Emily Burghelea! De ce nu a fost luata prin surprindere de vestea cea mare. Iata prima ecografie cu bebelusul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 ian 2021, 09:09
Emily Burghelea este insarcinata in sapte luni

vedeta impreuna cu sotul ei isi doreau sa devina parinti de ceva vreme, deci cumva nu au fost luati prin surprindere.

Emily Burghelea a dat vestea cea mare in direct la "Teo Show" si este in culmea fericirii mai mult ca niciodata deoarece abia astepta sa scape de povara secretului cel mare. Vedeta este insarcinata in sapte luni, practic la inceputul trimestrului trei. Emily se simte foarte bine, nu a avut nici pofte si nici greturi, asta acum, caci la inceput cand a aflat ca va deveni mamica, i s-a facut rau in momentul cand curata creveti.

Atunci a fost momentul cand a aflat ca este insarcinata. De fapt, Emily si Andrei recunosc ca isi doreau enorm sa devina parinti si chiar daca sunt foarte tineri, se simt foarte responabili si cu siguranta, vor face fata cu brio acestei noi provocari din viata lor. 

Primele imagini cu Emily Burghelea insarcinata

Citeste si: Emily Burghelea este insarcinata in sapte luni! Primele imagini cu burtica de gravida a vedetei

Emily a mai spus ca inainte a afle ca e gravida, isi mai facuse si alte teste de sarcina si iesisera negative, insa nu se astepta ca dupa un test negativ facut doar cu cateva zile inainte sa descopere ca e insarcinata.

„Am luat doar 7 kg până acum, sunt în prima zi din cel de-al 3-lea trimestru, nu am pofte absolut deloc, dimpotrivă,  nu am poftă de mâncare mai deloc, sunt foarte pretențioasă la mâncare, nu am avut grețuri, stări de

rău, la 6 luni eram pe pârtie”,  a declarat Emily

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Andrei  este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată.”

Cat despre faptul ca a ascuns sarcina pana i acest moment, Emily  spune ca a vrut ca bebelusul sa fie cat mai protejat si sa nu atraga asupra lui energiile negative.

De ce a ascuns Emily Burghelea sarcina timp de sapte luni

Citeste si: Aroganta lui Catalin Botezatu! Unde si-a petrecut juratul "Bravo, ai stil! Celebrities" Anul Nou

Emily a facut publice  si primele ecografii ale bebelusului tot la "Teo Show" si spune ca pana acum nu a vrut sa stie daca vor avea fetita sau baietel, insa de cateva saptamani se tot gandesc ca ar fi potrivit sa stie sexul copilului ca sa poata sa se pregateasca pentru venirea lui pe lume.