Detalii nestiute pana acum au aflat telespectatorii, aseara, la „FanArena”, despre Beatrice, care a trecut si ea printr-o accidentare majora! Primise si ea avertismentul medicilor si totusi a ales sa joace pana in finala?

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Oana Picerea
Actualizat: 20 dec 2018, 13:01

Intrebata de Ilinca Vandici de ce nu a spus nimic, de ce nu s-a plans de faptul ca avea dureri, de ce nu a luat o pauza pentru a se reface, Beatrice a povestit prin ce a trecut in momentele critice de la „Exatlon”, care au lasat urme asupra ei.

 „ Eu acum trebuia sa stau acasa cu o orteza, am suferit o accidentare, cred ca acum o luna si jumatate, atunci mi s-a fisurat meniscul, am fost ieri la medic, nici ligamentele nu sunt nici ele in regula. Am primit si acolo (n.r. Republica Dominicana) o orteza, dar nu am putut sa o port pentru ca pur si simplu ma demoraliza.

Eu am incercat sa ma detasez in concurs de orice durere fizica pentru a reusi sa merg cat mai departe.

Cand vedeam orteza, simteam ca incep ziua pe minus. Doctorul mi-a spus ca sunt nebuna.

Nu regret ca am facut asta, dar am constientizat ca imi spupun genunchiul la un risc, imi riscam si jobul in acelasi timp, pentru ca eu sunt antrenor de fitness si aerobic si practic din asta imi castig existenta”, a povestit Beatrice despre momentele de cumpana prin care a trecut. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.